Arkadaşlar merhaba,
Bir Facebook arkadaşım Gigabyte'ın RTX 2060 Windforce modelini aldı ve kartın fanından ses geldiğini belirtti. Ses bu videodaki gibi:
Biz RTX 2070 Super Gaming modelini incelemiştik ve böyle bir sorunla karşılaşmadık.
www.technopat.net
Arkadaş en sonunda satıp MSI Gaming Z almış.
Satın almadan önce mümkünse aldığınız yerde fanları kontrol etmenizi tavsiye ederim. Mümkün değilse kartı takınca bir fan kontrolü yapın.
Bir Facebook arkadaşım Gigabyte'ın RTX 2060 Windforce modelini aldı ve kartın fanından ses geldiğini belirtti. Ses bu videodaki gibi:
Recep hocam, o ekran kartını yine aynı modelle yenisiyle değiştirdik, sonuç bu ses yine aynı, Gigabyte RTX 2060 ofisinizide denediniz mi bilmiyorum ama cidden garip bir durum.
Biz RTX 2070 Super Gaming modelini incelemiştik ve böyle bir sorunla karşılaşmadık.
GIGABYTE GeForce RTX 2070 Super GAMING OC 8G Ekran Kartı İncelemesi
RTX 2070 Super çıktı ve oyun testlerinde 144 Hz oyunculuk için nasıl bir performans verdiÄini online oyunlarda test ettik. RTX 2070 ve RTX 2070 Super
Seri numarasına baktım, farklı bi seri numarasıyla geldi. Fakat niyeyse, yine bu sorunlu karşı karşıya geldim. Fanları elimle durdurunca bu videodaki ses kesiliyor. Sanırım Gigabyte modeldeki, RTX 2060'ların bir çoğunda bu sıkıntı varmış diye gördüm. İnan, hevesim kursağımda kaldı aldığımdan beri yahu.
Arkadaş en sonunda satıp MSI Gaming Z almış.
Haberin olsun, Gigabyte'in Windforce versiyonlarinda ciddi sıkıntılar var. Yani aldigim 3 tane aynı modelde de aynı halt olmuştu. İnanilmaz hani.
Satın almadan önce mümkünse aldığınız yerde fanları kontrol etmenizi tavsiye ederim. Mümkün değilse kartı takınca bir fan kontrolü yapın.