Sistemin toplu hali nedir? Bütçe nedir?
islemci: Ryzen 7 3700x(aldim)Sistemin toplu hali nedir? Bütçe nedir?
hocam galax hic gormedim nasil bi ekran karti msi evga gigabyte baktim sadece. turkiye servisleri nasil durumu garantisi falan bilgilendirir misiniz beni? Ve sanirim sizde 750W psu almami oneriyorsunuz 650 degil anladigim kadari ile butcemi biraz zora sokucak ama bakalim zaten asmistim 200 lira daha asiyim275R beyaz ise Galax White yakışır:
PSU:
![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Attığın kart alınır. 650W sana yeter.islemci: Ryzen 7 3700x(aldim)
ssd: XPG sx8200 512 gb(aldim)
hdd: Seagate 2TB 7200RPM(aldim)
anakart: MSI Tomahawk Max(henuz almadim)
ram:Corsair Vengance lpx 3600 cl18 mhz (3000 mhz olanida dusunuyorum 250 lira falan daha ucuz)
kasa:Corsair 275R airflow(siparisini verdim)
ekran karti: Gigabyte GeForce RTX2070 Super Windforce OC 3x (henuz almadim)
psu: CORSAİR 650W RM SERİES RM650 80+ GOLD TAM MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI(880 lira bunu 750 ye cevirmeme gerek var mi gerkcekten onu dusunuyorum)
anladim hocam kasayi siyah sectim amazon.com.tr de buldum beyaz istememistim.core reactore bakicam adekse yakin oturuyorum gidip alabilirim ordan tesekkurler. galaxi satin alabilicegim bir magaza bulamadim hocam onada bakicam internetten siparis vermek istemyiorum direk alabilicegim yerler bakiyorum.tesekkurlerCore Reactor alın yapı olarak RM serisi ile aynı.
Galax soğutma olarak dediğim gibi gayet iyi ve kasa beyaz ise çok yakışır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.