Çözüldü Gigabyte RX 5600XT Windforce OC nasıldır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Yer
Salihli/Manisa
Daha fazla  
Ryzen 5 3600 ile kullanılacak bir ekran kartı bakıyorum Sapphire Pulse var bu fiyatlarda hangisini almak daha mantıklı olur? Aynı markanın Gigabyte RX 5600XT Gaming OC ekran kartı var ne farkları vardır? Sizce 2500 TL'yi aşmadan alınabilecek en iyi RX 5600XT hangisidir?

Gigabyte RX 5600XT Windforce OC

Mesela: Bir kart için maks. değer 1711 Mhz ise diğerinde de 1654 MHz'dir. Bu tarz farkların FPS karşılığı olsa olsa 1-2 civarıdır. Basit mantıkla hareket ederseniz değerleri karşılaştırarak farkına varabilirsiniz. Yeterli gelmiyorsa Youtube üzerinden kart bazlı testlere de bakabilirsiniz.
Testlere baktım da çok bişey bulamadım Windforce ile alakalı teşekkürler yorumun için.

Testlere baktım da çok bişey bulamadım Windforce ile alakalı teşekkürler yorumun için.

Buyurun:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı