Rx5700 gigabyte - Hepsiburada bunu düşünüyorum hocam inceleyip bilgi verirseniz sevinirim.
orda yazanlar önemli değil kullanıcı yorumları önemli. İnceleme linki buyrun:
Rx5700 gigabyte - Hepsiburada bunu düşünüyorum hocam inceleyip bilgi verirseniz sevinirim.
Orada yazanlar önemli değil kullanıcı yorumları önemli. İnceleme linki buyurun:
Güncel oyun testi.
Performans olarak bu şekilde ama işte tek farkı RTX sananlar var ama DLSS 2.0, nvenc CUDA, kat kat daha iyi sorunsuz stabil Driver farkı da var yani şahsen ben olsam direkt 2060S'i alır geçerim ve bu arada 5700 XT kullanıp sanki dünyanın en güzel kartıymış gibi davrananları anlayamıyorum o gün bir tanesi 2070 Super'den iyi falan diyordu ya da 2070 Super gibi diyenler var neden millet bu kadar AMD düşkünü anlamış değilim şu an piyasadaki en sorunlu kartlardan olmasının yanında bu teknolojiler de yok.
![]()
NVIDIA DLSS 2.0: Yapay Zeka Destekli Görüntü Oluşturmada Büyük Bir Atılım
Yapay zeka ve GeForce RTX Tensor Çekirdeklerinin gücüyle DLSS 2.0, oyunlarınız için yeni bir performans ve görsel düzeyi sağlıyor; şimdi MechWarrior 5: Mercenaries’de ve bu hafta Control’e de geliyor.www.nvidia.com
![]()
NVIDIA GeForce NOW'a DLSS 2.0 güncellemesi geldi
NVIDIA GeForce Now hizmetini yıllar süren betadan sonra son kullanıcıların hizmetine sunmuŠve iyi olmayan sistemlerde de yeni çıkan oyunları oynayabilmepchocasi.com.tr
Bir üstteki video çok çokomelli.
TFLOPS olarak 1070, 1660 Ti'dan çok daha iyi onu ne yapacağız?Dünkü konuda da aynılarını atmıştınız, TFLOPS olarak geri olduğunu yazmıştık fakat TFLOPS'u beğenmediğinizi, uydurma olduğunu söylemiştiniz, daha fazla bir şey yazmayacağım. Merak edenler için dünkü konu:
11.000 TL sistem toplama
Ne? Videoları falan açtınız mı? Attığın listeden söz ediyorum.www.technopat.net
Konuyu "AMD vs. NVIDIA"ya çevirmeye gerek yok. Arkadaş tercihini yapmış yanılmıyorsam. Umarım herhangi bir sorun olduğunda herkes önerdiği kartın arkasında durur.
Nvidia'nın bir oyunu olabilir. 1070'in gücünü tam olarak kullanamadılar belki de.TFLOPS olarak 1070, 1660 Ti'dan çok daha iyi onu ne yapacağız?![]()
Selam arkadaşlar bu kartı almayı düşünüyorum kullanan var mı, varsa artı ve eksileri nelerdir? Tavsiye eder misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.