Gigabyte RX 7700XT OC alınır mı?

Yardimlariniz ici teşekkürler,

Sakın bu kartı almayın. Isınma sorunu mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alınır hocam.

GIGABYTE RX 7700 XT GAMING OC
11399-front.tiny.jpg
1784 MHz2599 MHz2250 MHz302 mm/11.9 inches, Triple-slot, 2x HDMI 2x DisplayPort

Ek: Eğer bütçe çıkarsa altta attığım modele bakabilirsiniz.

Yardimlariniz icin teşekkürler, bütçe cikarsa 7800XT alacağım.

Neye göre kime göre

1-
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

2-

3-

FG destekli tüm oyunlarda 7900GRE eziliyor. Eğer saf güç gerekmiyorsa AMD enran kartı tercih edilmesi abes kaçıyor. Ayrıca FSR çöpten farksız bir teknolojimsi şeydir!

Bununla ilgili bir yazı yazmıştım yine yazayım hocam

Hocam ben bir AMD kullanıcısı olarak söylüyorum, nvidianın çeşitli yazılım avantajından (nvidia broadcast, omniverse machinima gibi gibi) yararlanmak için RTX 4070 12gb, RX 7900 GRE yerine tercih edilebilir. Fakat oyun odaklı alacaksanız ve RTX takıntınız yoksa kesinlikle tercih etmeniz gereken model RX 7900 GRE . Evet biliyorum dlss 3 ve frame generation gibi iki mükemmel teknolojiyi çoğu oyunda sağlıyorlar fakat bunun ilerisine gitmeyecekleri bir gerçek çünkü Nvidia politikası bu(bu AMD nin önümüzdeki yıllarda aynı politikayı izlemeyeceğini göstermez tabi), yeni çıkaracakları bir teknolojiyi ancak RTX 5000 serisine tam sürüm olarak getirirler, eski kartlarda demo gibi kullanırsınız fakat AMD tarafında AFMF2 ile hızlanan bir tempo görünüyor ve FSR 3.1'in yaygınlaşmasına da az kaldı (sürücü hatası gibi şeyleri dert etmeyin o olaylar yıllar öncesinde kaldı)kısacası Nvidia fan boylarının etkisine kapılıp hatalı karar vermeyin

Biraz değiştirdim yazayı umarım yardımcı olur ve eğer kafanıza uymayan bir yeri varsa tartışmaya açığım

Fg destekli tüm oyunlarda 7900GRE eziliyor. Eğer saf güç gerekmiyorsa AMD enran kartı tercih edilmesi abes kaçıyor. Ayrıca FSR çöpten farksız bir teknolojimsi şeydir!

O mantıkla 7900 GRE, AFMF 2'yi daha çok oyunda açabiliyor. İkisi de Frame Generation açtığında 4070 yine güçsüz kalıyor. Hatta kas gücü farkları o kadar fazla ki, attığın videodaki Cyberpunk'ta 4070'in avantajda olduğu Ray Tracing'de bile GRE hala 4070'i dengeleyebiliyor. 4070, kıyaslanabilecek bir kart değil. 4070 Super'ı deseydin daha mantıklı olurdu, ama normal 4070'i GRE'den iyi görmek, 4060 Ti'ı 7700 XT'den iyi görmekle aynı şey.

O mantıkla 7900 GRE, AFMF 2'yi daha çok oyunda açabiliyor. İkisi de Frame Generation açtığında 4070 yine güçsüz kalıyor. Hatta kas gücü farkları o kadar fazla ki, attığın videodaki Cyberpunk'ta 4070'in avantajda olduğu Ray Tracing'de bile GRE hala 4070'i dengeleyebiliyor. 4070, kıyaslanabilecek bir kart değil. 4070 Super'ı deseydin daha mantıklı olurdu, ama normal 4070'i GRE'den iyi görmek, 4060 Ti'ı 7700 XT'den iyi görmekle aynı şey.
Kesinlikle destekliyorum sizi hocam

AFMF 2 adlı kronik sorunlu şey hiçbir şeyde açılmıyor. Bende AMD kart var, AFMF 2'yi test ettim FPS arttırmaktan çok akıcılığı aldı götürdü.

Bırak hocam relative chatta %20 fark olan kartları rakip sayması yeterli uğraşmamaya, ki AMD kartlara karşı daha sert olduğunu bildiğimiz bir chart.

AFMF 2 adlı kronik sorunlu şey hiçbir şeyde açılmıyor. Bende AMD kart var. AFMF 2'yi test ettim FPS arttırmaktan çok akıcılığı aldı götürdü.
Ben kullanamadım düşük fps ile karşılaşmadığım için fakat lossless scaling'in ilerleyişini gördük (bugların çözümü ve performans artışı)ve onun gibi bu teknolojinin de AMD gibi büyük bir şirketin olduğu için ilerleyeceğinden şüphem yok

Bırak hocam relative chatta %20 fark olan kartları rakip sayması yeterli uğraşmamaya, ki AMD kartlara karşı daha sert olduğunu bildiğimiz bir chart.
Kullanıcının oynadığı oyunlar saf güç ile oynanıyorsa AMD alınabilir. Ancak saf güç değil iş teknolojiye geliyorsa NVIDIA tarafı bi' tık daha mantıklı.

Ben kullanamadım düşük fps ile karşılaşmadığım
AFMF 2, düşük FPS'i arttırır ancak verimli çalışmaz. Daha çok 60'ı 120 yapar veya 200'ü 400'müş gibi gösterir.

Ek: Ben 200FPS aldığım Witcher 3'te ve 70-80 arası FPS aldığım CP77'de denedim. Akıcılığı kötü etkiledi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı