Gigabyte vs MSI GTX 1660 Super

Atherian

Kilopat
GTX 1660 Super ekran kartı almayı düşünüyorum yeni toplayacağım sistem için ama hangi modeli alacağım hakkında henüz karar veremedim. Aklımda şu modeller var:
  • Gigabyte GTX 1660S =1700 TL
  • Gigabyte GTX 1660S Gaming=1830TL
  • MSI GTX 1660S Gaming X=1850 TL
Şu anda düşündüğüm modeller bunlar. Gıgabyte'ın Gaming modelinin farkı 3 fanlı olması MSI'da ise Twin Frozr sistemi var. Ve görünüş olarak da diğer ikisinden iyi. Sizce hangi modeli tercih etmeliyim sogutma, görünüş, fiyat ve ses açısından. Görüşleriniz nedir?

Not: Ayrıca MSI Gaming X modelindeki 60 dereceye kadar fanların dönmediği özellik Gigabyte'da var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1660 Super zaten 120W tüketim değerine sahip, tasarruflu ve serin çalışan bir ekran kartı. İkisi arasında performans farkı yok denecek kadar azdır. Malzeme farkları olabilir, örneğin bildiğim kadarıyla Gigabyte'ın backplate(arka kapak) kısmı plastik, MSI'da metal. 3 fanlı model olması önemli değil, 1660 Super için 2 fan bile gayet yeterli soğutma sağlıyor, 2 fanlı Gigabyte Gaming OC modelini de alabilirsiniz.

Hangisi ucuzsa onu alın derim, arada bir fark hissetmeyeceksiniz ama ikisi aynı fiyatsa MSI Gaming X modelini tercih edin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı