GigaFiber olmasına rağmen altyapı yok görünüyor

CinarAta35

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir süre önce binaya GigaFiber kutusu geldiğini görünce sisteme girilmiş mi acaba diye merak edip kontrol edeyim dedim ancak bunun üstünden 1-1.5 hafta geçmesine rağmen sorgulama ekranında hala altyapınız yok ekranı çıkıyor. Sizce ne zaman düzelir? Malum firmanın taahhüdünün bitmesine 4-5 ay gibi bir süre kaldı bu süre içinde düzeltilir mi?

IMG_8130.jpeg
IMG_8131.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bir süre önce binaya GigaFiber kutusu geldiğini görünce sisteme girilmiş mi acaba diye merak edip kontrol edeyim dedim ancak bunun üstünden 1-1.5 hafta geçmesine rağmen sorgulama ekranında hala altyapınız yok ekranı çıkıyor. Sizce ne zaman düzelir? Malum firmanın taahhüdünün bitmesine 4-5 ay gibi bir süre kaldı bu süre içinde düzeltilir mi?

Eki Görüntüle 2480645Eki Görüntüle 2480646

1 ay içinde aktif olur.

Eki Görüntüle 2480645Eki Görüntüle 2480646
4-5 aya hallolmuş olur. Bende kutu konduktan sonra aktif olması 1,5-2 ay sürdü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı