Gına geldi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz ne için ban yediniz hocam :D

asda.PNG


Benimkinin komik bir hikayesi var. Zamanında aşırı trolldüm. :D
 
O buton yazım yanlışını mı düzeltiyor? Nokta ve büyük harf/küçük harf düzenliyor.

"Şey, daima ayrı yazılır" adlı bir uyarı almış mesela. Düzelt butonuna tıklasa yemez, düzelt butonu ayırıyor. Noktalama işaretlerini kullanmayı da ilkokulda öğretiyorlar diye biliyorum.
 
Ben genel olarak mesajları düzenlemeyle uğraşmak yerine etiket atıp geçiyorum. Çok daha pratik oluyor. Yazım yanlışı olan mesajı alıntılamamış oluyorsun böylelikle.

Şöyle bi' bütün uyarılarıma dönüp baktığımda da ilk kayıt olduğum dönemde biraz alışamamışım sanıyorum ki. Şimdilerde yine iyisiniz, eskilerden saatlik ceza diye bir şey yoktu. İlk defa bile yapıyor olsanız tek noktalama hatasında 1 gün boyunca uzaklaştırılıyordunuz.

@Recep Baltaş Şu çoklu üyelik tamamen IP çakışması, benim bir bağlantım yok. Moralimi bozuyor o uyarıyı geri alalım lütfen. 😂
 

Dosya Ekleri

  • 1.png
    1.png
    19,9 KB · Görüntüleme: 35
Hocam tek istediğim yazım hatalarına ceza vereceğine moderatörler onları düzeltsin böylece ceza yemeden aynı şey gerçekleşmiş olacak.
O kadar da değil. Düzeltmesini istemek fazla olur. Yazım yanlışını ben yaptıysam yiyeyim banı. Ama yazım yanlışı olan mesajı alıntıladıysam ban yerine uyarı alalım, anında düzeltelim. Bence daha mantıklı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı