Giriş yapmak için resmi WhatsApp uygulamasına sahip olmak gerekir hatası

x_files_x

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Bilgi İşlem
Merhaba telefonumda bir süre modlu WhatsApp kullanmıştım, dün uyarı geldi WhatsApp'tan otomatik çıkış yapıldı. Şimdi normal WhatsApp kuruyorum ama yine de resmi WhatsApp kullanin diyor. Başka telefonda denedim giremiyorum. Başkasının numarası benim telefonda aktif oluyor ama ne hikmetse benim numaram hiçbir yerde giriş yapılmıyor. Telefon numarasını degismeden bunu nasıl aşarım? Sadece PC de web oturumum aktif duruyor.

Az önce denedim iphonda oturum açılıyor arkadaşta denedik. Nasil çözeceğim ki

Son düzenleyen: Moderatör:
Olması gerekenler: 2 adet android telefon (birisinde Whatsapp çalışması lazım)
İki adet telefon kablosu (modele göre değişir)
Bilgisayar ve Whatsapp fixer programı PC için indirin

İlk olarak telefondan geliştirici seçeneklerini açıyoruz ve geliştirici seçeneklerinde USB hata ayıklamasını açıyoruz (iki telefonda da) sonra ikisinide bilgisayara bağlıyoruz sonra Whatsapp fikser uygulamasını PC de çalıştırıyoruz açılan yerden aygıtları ekliyoruz (1.cihaz whatssapın çalıştığı cihaz olmalı) sonra copy data Whatsapp a basıyoruz cihaz yeniden başlatılacaktır telefon açıldıktan sonra cihaza eski Whatsapp sürümü yüklenir sonra bu uygulama kendiliğinden açılacak sonra ise bilgisiyar Whatsapp verilerini almak için izin isticek izin verin sonra kullanılmayan telefonda yine aynı menü açılır ve verilerimi geri yükleye bastıktan sonra Whatsapp kapanıcakSon olarak olay storeye girip whatsappı güncelleyin

işlem bitti artık whatssapı kullanabilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı