WhatsApp "giriş yapmak için resmi WhatsApp uygulamasına sahip olmanız gerekir" hatası

O zaman bilmiyorum hocam. Dosyalar kısmından tüm WhatsApp klasörünü kaldırıp kurdunuz baştan değil mi? Ben bu şekilde çözmüştüm önceden ama bilmiyorum şuan. Huawei'nin böylr bir problemi var maalesef.
WP'i kaldırdım. Dosyalarda İçinde wp geçen her dosyayı sildim vs. Sonra bölgemi Hong Kong yaptım. Aurora Store indirip wp indirdim. Bölgeyi TR yapıp girdim. Hala aynı sorun.
Daha 4 gün önce kullanabiliyordum. Bir arkadaşımın işi vardı onun hesaba girdik, tekrar benimkine giremiyoruz.
Telefonda sorun var dicem wp web'e normal şekilde giriyor.
Bir anda bir şey oldu telefona. Kaldı ki WP'in sitesinden indirdiğimde de aynı.
Bu arada GBox'tan da inmiyor neden anlamadım.

WP'i kaldırdım. Dosyalarda İçinde wp geçen her dosyayı sildim vs. Sonra bölgemi Hong Kong yaptım. Aurora Store indirip wp indirdim. Bölgeyi TR yapıp girdim. Hala aynı sorun.
Daha 4 gün önce kullanabiliyordum. Bir arkadaşımın işi vardı onun hesaba girdik, tekrar benimkine giremiyoruz.
Telefonda sorun var dicem wp web'e normal şekilde giriyor.
Bir anda bir şey oldu telefona. Kaldı ki WP'in sitesinden indirdiğimde de aynı.
Bu arada GBox'tan da inmiyor neden anlamadım.
WhatsApp uygulamasına kurun ve bölgeyi daha sonra değiştirin. Bölgeyi Türkiye yapıp kurarsanız bir fark olmamış olacak. Ben yanlış anlattıysam özür dilerim. İki uçlu yazmışım. WP'ı dosyalarıyla beraber kaldırın. Bölgeyi Honk Kong Çin yapın. Aurora ile yeniden kurun ve hesabınıza girin. Daha sonra aceleniz yoksa ertesi gün bölgeyi düzeltin. Hemen düzeltmeseniz daha iyi olur tahminimce. Güncelleyeceğiniz zaman ise yalnızca Aurora ile güncelleyin WP uygulamasını.

WhatsApp uygulamasına kurun ve bölgeyi daha sonra değiştirin. Bölgeyi Türkiye yapıp kurarsanız bir fark olmamış olacak. Ben yanlış anlattıysam özür dilerim. İki uçlu yazmışım. WP'ı dosyalarıyla beraber kaldırın. Bölgeyi Honk Kong Çin yapın. Aurora ile yeniden kurun ve hesabınıza girin. Daha sonra aceleniz yoksa ertesi gün bölgeyi düzeltin. Hemen düzeltmeseniz daha iyi olur tahminimce. Güncelleyeceğiniz zaman ise yalnızca Aurora ile güncelleyin WP uygulamasını.
Değişen bir şey yok maalesef. Bir de tableti sıfırlamayı deneyeceğim ama bilmiyorum işe yarar mı

Edit: Farklı telefonla denediğimde hiçbir sorun olmadı. Demek ki sorun telefonda diyorum ama Wp Web'e bağlanabiliyorum kendi telefonumla. Durumu hiç anlayamadım.
Edit2: telefonumda sorun vardır diye Wp silip yüklemek istedim ama şuan telefondan da Wp giremiyorum. Sorun Numaramda galiba ama ne yapmam lazım hiç bilemiyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı