Gitar için notalar nasıl öğrenilir?

BKDurak

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben kurstayken hocam ya akor ya arpej ya da Tab çaldırıyordu hiç düzgün öğrenemedim. Şu anda gitarda notalarla çalmayı nasıl öğrenirim ve nasıl daha hızlı çalabilirim, ya da nasıl bir çalışma programı uygulamalıyım?

Merhaba, ben kurstayken hocam ya akor ya arpej ya da Tab çaldırıyordu hiç düzgün öğrenemedim. Şu anda gitarda notalarla çalmayı nasıl öğrenirim ve nasıl daha hızlı çalabilirim, ya da nasıl bir çalışma programı uygulamalıyım?

Nota ile çalmak gitarda tercih edilmiyor akademik bir hedef yoksa. Öğrenmesi zor, zahmetli. TAB kullanın. Ancak nota sürelerini ve tempoları bilin.
Hızlı çalmak zaman ile olan / gelişen bir yetenektir. Sadece düzgün çalmaya odaklanın.

Nota ile çalmak gitarda tercih edilmiyor akademik bir hedef yoksa. Öğrenmesi zor, zahmetli. Tab kullanın. Ancak nota sürelerini ve tempoları bilin.
Hızlı çalmak zaman ile olan / gelişen bir yetenektir. Sadece düzgün çalmaya odaklanın.

Teşekkürler ama çevremdeki herkes notayla çalıyor ayrıca aşırı olmasa da ileride belki okul gurubuna falan girebilirim.

Ayrıca alıştırma oalrak ne önerirsiniz pratiklik olarak.

Özel ders alabilirsin veya YouTube'da anlatanlar var ama ne kadar faydalı olur bilmiyorum artık herkes akor basıp çalmaya çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı