Gitar öğrenmek için kurs şart mı?

• Konuyu başlatan Egens
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.054
ne cocugu hocam kendim icin bakıyoeum ben

ne cocugu hocam kendim icin bakıyoeum ben
Anladım,bu gitar işine karar verdin mi? Amazon bir ay geri iade para garantisi veriyor. Biz geri çok para aldık. Üyelik açmak gerekir üyelik açarsan üyeliği silme her şey fatura üyelik sayfasindan işliyor.

Anladım,bu gitar işine karar verdin mi? Amazon bir ay geri iade para garantisi veriyor. Biz geri çok para aldık. Üyelik açmak gerekir üyelik açarsan üyeliği silme her şey fatura üyelik sayfasindan işliyor.
hocam uyelik islerini vs. biliyorum acelesi yok suan ben hangi gitar nasıldır dite merak ettim onerdiginiz martin smith 6 yı sormustum ben

hocam martin smith 6 üzermi
Hocam çok gereksiz yazı yazılmış. Size önerim şu iki gitar olur.
Barcelonada sap ayarı yok. Yani sap ayarı bozulursa gitar çöp. 2 seneden uzun süre pek dayanmaz özellikle yeni başlayanlara. Ben kozmos olanı tercih etmenizi öneririm. Sap ayarı yapabilirsiniz.

Hocam çok gereksiz yazı yazılmış. Size önerim şu iki gitar olur.
Barcelonada sap ayarı yok. Yani sap ayarı bozulursa gitar çöp. 2 seneden uzun süre pek dayanmaz özellikle yeni başlayanlara. Ben kozmos olanı tercih etmenizi öneririm. Sap ayarı yapabilirsiniz.
hocam bütcede bi artıs yasandi valencia vc404 nasildir

Çok daha iyi.

Ama ben akustik düşünüyorum. Şu an da valler va 530 3900 tl. Bence akustik al tüm popüler şarkılar akustik. Bende akustik alacağım zaten.

Normalde 5000 tl olan gitar hepsiburada indirimiyle 3900 olmuş.
hocam akustikle baslayasım gelmedi telleri çelik bide ogrenirken ellerimi kesixem falan klasik almak istiyom

Çok daha iyi.

Ama ben akustik düşünüyorum. Şu an da valler va 530 3900 tl. Bence akustik al tüm popüler şarkılar akustik. Bende akustik alacağım zaten.

Normalde 5000 tl olan gitar hepsiburada indirimiyle 3900 olmuş.
hocam ayrıca klasik gitarla o şarkıları çalamazmıyız ki

hocam akustikle baslayasım gelmedi telleri çelik bide ogrenirken ellerimi kesixem falan klasik almak istiyom

hocam ayrıca klasik gitarla o şarkıları çalamazmıyız ki
Yeni nesillere mesela fikrimin ince gülüne akustik çok yakışıyor. Ayrıca elektrodan başlayan da var. Sağ elinde penayla çalarsın solda da zaten zamanla alışırsın. Çelik tel diye el kesmiyor yani:D.

Mesela kolay değil veya anlamazdın gibi şarkılara da çok iyi. Bak şu kanalı dinle çok zevk alıcaksın dinlerken. Çoğu popüler şarkı var ve akustikle başlamış.
Jed

Ama illa klasik alacağım dersen VC404 mükemmeldir. Orta seviye gitar çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı