Gitardan kemana geçilir mi?

Nasus31

Decapat
Daha fazla  
Ben akustik ve klasik gitar kursuna gidiyorum ve orta seviye çalabiliyorum. Yanına bir de keman alsam kursa gitmeden öğrenir miyim?

neden ki evde videolar izleyerek öğrenilmez mi?

Dünyanın en zor enstrümanı olarak kabul edilir.
Herkes çalamaz. Belli yetkinliklere sahip olmanız gerekiyor. Kulak ve ritm testinden geçmeniz gerekir.

O testleri geçebiliyorsunuz eğitim sürecinde tutuş, duruş, yay çekme, tutuş gibi fiziksel etmenler doğru öğretilmelidir. Bakın, öğrenilmelidir demiyorum . Yanınızda bir eğitmen olmalı. Videolardan öğrenemezsiniz, tıkanır kalırsınız.

Keman başlangıç seviyesi zor olan bir enstrümandır gitarla veya başka bir enstrümandan geçmen sana büyük bir avantaj sağlamayacaktır ama dezavantaj da oluşturmaz :)

Dünyanın en zor enstrümanı olarak kabul edilir.
Herkes çalamaz. Belli yetkinliklere sahip olmanız gerekiyor. Kulak ve ritm testinden geçmeniz gerekir.

O testleri geçebiliyorsunuz eğitim sürecinde tutuş, duruş, yay çekme, tutuş gibi fiziksel etmenler doğru öğretilmelidir. bakın, öğrenilmelidir demiyorum. Yanınızda bir eğitmen olmalı. Videolardan öğrenemezsiniz, tıkanır kalırsınız.

O testi nereden yapacağım? Kulak ve ritim testini?

O testi nereden yapacağım? Kulak ve ritim testini?

Onu size ders vercek olan eğitimen, size ders vermeye karar vermeden önce yapar. Çalışacağınız ve kendinizi geliştireceğiniz bir şey değildir. Doğal yetkinliğiniz ölçülür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı