GittiGidiyor monitörü iade almıyor

Yazdım ama tekrar edeyim. Senin müşteri hizmetleriyle veya satıcı ile ürünü iade etmek istiyorum şeklinde iletişime geçmene gerek yok. Siparişlerim üzerinden iade sürecini başlatman yeterli. 2 saat kullanma ile 5 saat kullanma olayları tamamen almamak için söylenen yalanlar. Satın aldığın sayfada böyle bir şey yazmaz. Çünkü öyle bir olay yok. O monitörü ya alacaklar ya alacaklar başka bir şansları yok çünkü. İade hakkın açık bir şekilde ortada.

Ne kadar müşteri hizmeti ile konuşsam satıcı da dahil hepsi iade ya da değişim olamaz kabul olmayacak dedi. Şimdi ben direk o kodu kargocuya verip ürünü yollayabilirim ödemeyi durdurdum. Ama ürünü yolladıktan sonra bana geri yollayacaklar çok daha büyük bir kazık yemekten korkuyorum sonuçta şu an için tek başıma gibiyim. Müşteri hizmetleri beni dinlemiyor bile kaçıyorlar sohbetten kaçmayanlar yalan kanun uyduruyor. Her müşteri temsilcisi bambaşka şeyler uyduruyor çok komik aslında var ya sanki kurallar müşteri temsilcisine göre değişkenlik gösteriyor. Ve ben mümkünde değişim istiyorum. Para iadesi olsa bile monitöre bayıldım ve şu anki fiyatı aldığım fiyatın 100-150 TL üstü. Ama korktuğum bu da değil dediğim gibi ben ürünü yolladıktan sonra daha büyük bir kazık yemekten korkuyorum. Bana iade yapmayıp kutuya çok daha kötü bir kusurlu ürün koyabilir mesela. Gitti gidiyor gene bir şeyler uyduracak çünkü.
Gittigidiyor ve N11 ilk seçeneğiniz olmasınlar.
Bir daha asla. Gerek aileme gerek iş çevreme hiç kimseye aldırmayacağım.

Ne kadar müşteri hizmeti ile konuşsam satıcı da dahil hepsi iade ya da değişim olamaz kabul olmayacak dedi. Şimdi ben direk o kodu kargocuya verip ürünü yollayabilirim ödemeyi durdurdum. Ama ürünü yolladıktan sonra bana geri yollayacaklar çok daha büyük bir kazık yemekten korkuyorum sonuçta şu an için tek başıma gibiyim. Müşteri hizmetleri beni dinlemiyor bile kaçıyorlar sohbetten kaçmayanlar yalan kanun uyduruyor. Her müşteri temsilcisi bambaşka şeyler uyduruyor çok komik aslında var ya sanki kurallar müşteri temsilcisine göre değişkenlik gösteriyor. Ve ben mümkünde değişim istiyorum. Para iadesi olsa bile monitöre bayıldım ve şu anki fiyatı aldığım fiyatın 100-150 TL üstü. Ama korktuğum bu da değil dediğim gibi ben ürünü yolladıktan sonra daha büyük bir kazık yemekten korkuyorum. Bana iade yapmayıp kutuya çok daha kötü bir kusurlu ürün koyabilir mesela. Gitti gidiyor gene bir şeyler uyduracak çünkü.

Bir daha asla. Gerek aileme gerek iş çevreme hiç kimseye aldırmayacağım.
Her zaman ilk olarak Amazon ve Hepsiburada ilk seçeneğiniz olsun. Diğerleri vasat ve dolandırıcı çok.

Her zaman ilk olarak Amazon ve Hepsiburada ilk seçeneğiniz olsun. Diğerleri vasat ve dolandırıcı çok.
Hepsi aynı. Sadece haklarımızı bilmemiz ve buna göre davranmamız gerekiyor. Hepsiburada ile monitör ve telefon konusunda büyük sıkıntılar yaşayan arkadaşlarım var. Bir problem çıktığında yapılacak işlemler belli ama yapmaya çekiniyoruz neden bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı