GittiGidiyor satıcısı sağlam ürünü iade almıyor

Ark_Us

Megapat
Makaleler
1
Herkese merhaba.
Birkaç gün önce GittiGidiyor'dan bir anten aldim, belli bir süre geçtikten sonrada anteni iade etmeye karar verdim. Sıkıntı buradan sonra başlıyor satıcı sağlam ürüne deforme deyip iade almayı reddetti GittiGidiyor ise bir hediye çeki ile sorunu çözmeye kalkıştı. Satıcı mesaj atmadan önce hediye çekini aldım, mesaj attıktan sonra sinir etti. Önce kargo şirketi aradı ürün deforme olmuş bu yüzden satıcı kargoyu kabul etmiyor, ardında satıcının kendisi mesaj attı ürünün yapıştırma bandını sökmüşsünüz biz bu ürünü tekrar satamayız. Oysaki külliyen yalan bantlar olduğu gibi duruyor. Uzun lafın kısası iade almamak için bayağı bir takla attı.

Bu hikayeden sonra gelelim sorumuza; ben hakem heyetine gitsem bu durumları açıklasam ürünü iade edebilmem mümkün olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba.
Birkaç gün önce GittiGidiyor'dan bir anten aldim, belli bir süre geçtikten sonrada anteni iade etmeye karar verdim. Sıkıntı buradan sonra başlıyor satıcı sağlam ürüne deforme deyip iade almayı reddetti GittiGidiyor ise bir hediye çeki ile sorunu çözmeye kalkıştı. Satıcı mesaj atmadan önce hediye çekini aldım, mesaj attıktan sonra sinir etti. Önce kargo şirketi aradı ürün deforme olmuş bu yüzden satıcı kargoyu kabul etmiyor, ardında satıcının kendisi mesaj attı ürünün yapıştırma bandını sökmüşsünüz biz bu ürünü tekrar satamayız. Oysaki külliyen yalan bantlar olduğu gibi duruyor. Uzun lafın kısası iade almamak için bayağı bir takla attı.

Bu hikayeden sonra gelelim sorumuza; ben hakem heyetine gitsem bu durumları açıklasam ürünü iade edebilmem mümkün olur mu?

Hocam mümkün mümkün olmasınada bu işlem çok uzun sürüyor diye biliyorum umarım sizin aleyhinize karar alınır diğer arkadaşlara önerim GittiGidiyor üzerinden asla alışveriş yapmayın çok sıkıntılı site eğer alacağınız ürün Amazon'da varsa Amazon'u tercih edin.

15 gün içerisinde şartsız koşulsuz iade hakkınız bulunuyor elinizde kanıt varsa tüketici hakem heyetine başvurun. Başvurmadan öncede bu yönde bir yaptırım yapacağınızı satıcıya iletin korkup geri adım atabilir.

15 gün içerisinde şartsız koşulsuz iade hakkınız bulunuyor elinizde kanıt varsa tüketici hakem heyetine başvurun. Başvurmadan önce de bu yönde bir yaptırım yapacağınızı satıcıya iletin korkup geri adım atabilir.

O hakkı kullandım ne yazık ki olanlar bunlar.

Hocam mümkün mümkün olmasınada bu işlem çok uzun sürüyor diye biliyorum umarım sizin aleyhinize karar alınır diğer arkadaşlara önerim GittiGidiyor üzerinden asla alışveriş yapmayın çok sıkıntılı site eğer alacağınız ürün Amazon'da varsa Amazon'u tercih edin.

Ne yazık ki Amazon da yok tu o an karşıma bu site geldi. Zaten çok alışveriş yapmıyordum arada bir yapıyordum başımıza da bu olay geldi.

Ürün hala kargoda, artık bugün şirketden beni aralar iade edecekler diye, elime ulaşsın şansımı hakem heyetinde deneyeyim. 14 gün hakkkım ya 1 gün sonra dolacak iyi ihtimal 2 gün sonra dolacak.
Hakem heyetine başvurdum az önce ürünü de kargodan aldım satıcı bantları sökmüşsünüz dedi bantlar olduğu gibi duruyor gözüme çarpan öyle deforme de göremedim çiçek gibi oldu bunları hakem heyetine kanıt olarak veririm ben.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı