Gittigidiyor'dan alınan ikinci el klavye iade edilir mi?

Neden 2. el alıyorsunuz neden birisi klavyesini satsın ki durduk yere :D? Yenisine geçsem bile yedekte tutardım ben ne olacağı belli değil. Kazıklanmışsınız bence yine de suç atmayayım.
Herkes senin kadar zengin değildir belki de? Üzerinde kullanılacak topu topu 50 tane tuş olan bir plastik parçasına belki herkes 600-700 TL veremiyordur? Saçma sapan yorum yapmadan önce bir düşünün.

Herkes senin kadar zengin değildir belki de? Üzerinde kullanılacak topu topu 50 tane tuş olan bir plastik parçasına belki herkes 600-700 TL veremiyordur? Saçma sapan yorum yapmadan önce bir düşünün.

Ben böylelerine hiç cevap vermiyorum uğraşmaya değmez.

Zengin değilim. Saçma sapan veya değil yorum yaptım. Fikrimi belirtim uzatmayalım. Demeye çalıştığım şey klavyenin bir sorunu olduğu için satmış olabilir. Tabii sorun 1 ay sonra çıkmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı