anladım bulmak isteyen bulur ama bende bulmasını zorlaştırmak istiyorum kullanım amacımı sormazsanız sevinirim@bbkrtr
Yani kullanım amacın ne, ona göre yardımcı olmaya çalışalım da IP adresini tamamen gizleyemezsin dediğim gibi. Bulmak isteyen her türlü bulur.
çok teşekür ederimSanal makinenize tamamen gizlilik odaklı olan Tails OS'u kurabilirsiniz. Debian tabanlı bir Linux dağıtımıdır ve devamlı tor ağına bağlı olarak çalışır.
İllegal olup olmadığını nasıl bileceğiz? Soruyoruz ki öğrenmeye çalışıyoruz. Şayet Mmorpg oyunu olsaydı arkadaşların kullandığı yöntemi yazacaktım.Ne ile ilgili olduğu illegal olmadığı sürece kimseyi ilgilendirmez lütfen arkadaşın sorusuna cevap verin.
İllegal olup olmadığını nasıl bileceğiz? Soruyoruz ki öğrenmeye çalışıyoruz. Şayet MMORPG oyunu olsaydı arkadaşların kullandığı yöntemi yazacaktım.
Vereceğim çözüm sadece MMORPG üzerine çalışıyor çünkü.İllegalse ve burada çaktırmamak için MMORPG için yazsa ne bilecektik?
Ne ile ilgili olduğu illegal olmadığı sürece kimseyi ilgilendirmez lütfen arkadaşın sorusuna cevap verin.
Kanka her iddasına girerim illegal için soruyor bu soruyu, profile bak anlarsın eleman aranıyor resmen.
Ne ile ilgili olduğu illegal olmadığı sürece kimseyi ilgilendirmez lütfen arkadaşın sorusuna cevap verin.
Bana da öyle geldi. Sanal güvenlik üzerine kendimi geliştirmiştim bir süre. Şunu öğrendim. Tam gizlilik diye bir şey asla yok. En güvenilir VPN bile devlete bilgi verir. Zaten VPN'e bağlanırken kendi IP ile bağlanıyorsun. O yüzden datayı barındırıyor. Tor dahi tam güvenilir değil. Bana da arkadaş aranıyor gibi geldi. Umarım yasa dışı bir şey yapmaz. Yaparsa devlet bulur. 2000'lerde değiliz artık. Emniyet bu konuda bayağı hazır.
Neden sormayalım hocam. Şayet ortada illegal bir şey varsa kimse alet olmak istemez. Kullanım amacı sormayın vb. diyerek iyice dikkat çekmiş. Ben burada sırf ralink 5370 monitör modlu Wi-Fi Card sordum diye. Komşumun internetine çökeceğim sanılıp linç yemiştim(eğtim için kullandım)daha bir şey demedik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.