- Makaleler
- 9
Daha fazla
Onu denedim, aklıma geldi ancak maalesef görüntüleyemedim.Sanırım telefonu 10-15 saniye açtığınızda operatör uygulamanızdaki kullanım kısmına konuşulan numara, konuşulan saniye kesilen ücret gibi düşmesi gerekiyor. Ne kadar doğru bilmiyorum ama deneyebilirsiniz.
Allah akıl fikir versin. Seni ne ilgilendirir ya açıp açmamam? Burada size yöneltilen soru gayet açık. "Ben bu kişiyi açmadan öğrenebilir miyim?"Oldu canım, istersen ben arayıp sorayım? Böyle kendini beğenmişlik de olmaz. Hani ne olacak, ölücek misin bilmeden açsan? Ne desek hayır diyorsun, nasıl olacak bu iş?
Bu konuda cevap yazmayıp burada akıllı kesiliyorsun. Sana ne benim açıp açmamamdan?
Her denilene de hayır demiyorum. İhtiyacım olan, yöntemi varsa öğrenmek. Bakın sizin için tekrar edeyim yine de: Ben bu kişinin kim olduğunu bilmek istiyorum.
Ben kim olduğunu açmadan öğrenmek istiyorum. Çünkü ona göre konuşmak, ona göre karşımdakinin belki diyeceği bir sözcüğü ona karşı kullanmak istiyorum. Olay bu. Özüne bakıldığında benim istediğim şey gayet mantıklı ve aranılan kişi için yarar sağlayan bir durum.Şöyle bir laf var; hem ayranım dökülmesin hem de bir şey işte. Gizli numarayı kapatmazsan aranırsın, kim olduğunu da kendin çözebilirsen çözersin başka yolu yok. Rahatsız oluyorsan da kapatacaksın başka yolu yok. Arayan kişi çok isterse numarasını gizlemeden aramaya devam eder.
Sizin dediğinize tekrar dönecek olursak. Ben de biliyorum kapatmayı. Ancak istediğimin dışında bir durum. Buna göre yorum yaparsanız ya da buna göre bir bilgiye sahipseniz buyurun konuşun, ben dahil burada cevap arayan yada konuyla ilgilenen diğer herkes sizi dinler. Ancak burada sadece şahsımı küçük düşürücü söylemlerde bulunmanız bence güzel değil. Ve açıkçası konuyu da tam anlamadan yine bana yönelik (konuya yönelik değil) bir eleştiri de bulunmuşsunuz.