Glorious Model D vs Razer Deathadder V2 PRO Wireless vs Logitech G PRO X Superlight

Şu an kullandığım Mamba Wireless arıza yaptığı için yeni mouse almaya karar verdim fikirleriniz nelerdir bu 3'ü arasında.

G PRO X Superlight kullanıyorum bayağı memnunum. Zaten Hero sensör var en stabil sensör diyebiliriz. Onun dışında Gloriorus bence fiyatına göre pahalı bir mouse. Razer DeathAdder V2 Pro'da ise Focus+ sensör var. IPS değeri olarak yüksek fakat bu farkı bence fark etmezsiniz en azından ben fark etmedim. Ayrıca Logitech servis kalitesini düşünerek Logitech öneririm.
 
Model D Wireless yaz sonuna kadar çıkacak deniyor onu da bekleyebilirim o yüzden listeye ekledim. Logitech yazan arkadaşlar sebeplerini de yazabilir mi?

Çünkü 63 gram hafif bir yapısı var Hero 25k sensor benim için focus +dan sonra en iyi sen sörlerden biri oldukçada hızlı bir fare ama benim önerim SteelSeries Aerox 3 Wireless - Ultra Hafif Gaming Mouse - 18,000 CPI TrueMove Air Optik Sensör - 200+ Saat Pil Ömrü - Siyah: Amazon.com.tr biraz daha ucuz ve tip C bağlantı var çok hızlı şarj ediyor 200 saat pil ömrü ve sensörü 18000DPI olması dışında yanı.
 
Model D Wireless yaz sonuna kadar çıkacak deniyor onu da bekleyebilirim o yüzden listeye ekledim. Logitech yazan arkadaşlar sebeplerini de yazabilir mi?

Üstte birazını belirtmiştim ayrıca tıklama süresi olarak Logitech Superlight kablolu 8 ms, kablosuz 9ms. Razer'da ise kablosuz 5 ms, kablolu 6 ms. Servis kalitesinin çok iyi olduğunu belirtmeme gerek bile yok. Diğer markalara göre. Logitech' den pişman olmayacaksınız emin olun aslında Vatan Bilgisayar'a gidip deneyimleyebilirseniz daha iyi olur.
 
Hocam aslında yabancı kaynaklarda genellikle tek bir site hakkında konuşmuyorum model o Wireless dünyanın en iyi faresi olarak geçiyor ve gerçektende öyle model o Wireless alınası ve Razer DeathAdder V2 Pro Wireless ve aerox 3 Wireless ise dünyanın en iyi kablosuz farelerden biri tercihiniz bu 3 fare ve fiyata göre olmalı Logitech G PRO X superlight hakkında pek bir yorum yapamam.
Razer Viper Ultimate baktınız mı Razer Viper Ultimate RZ01-03050100-R3G1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe o farede iyidir.
 
PRO X Superlight tabii ki de. Başka nerede gördünüz kablosuz 63 gram :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı