neden boyle dusunuyorsunuzTam tersi bence.
Hafif mouse uzun süreli oynayacaksan daha az yorar bileği. Ayrıca profesyonel oyuncularda tercihini hafif ve eline oturan mouse lardan yana kullanıyor. Fps gibi hız ve refleksin önemli olduğu oyun çeşitlerinde pek tabi hafiflik daha ön planda. Mesela çoğu profesyonel oyuncu (top seviyelerden bahsediyorum; CS Go özelinde - Niko - S1mple - zywoo SyrsoN gibi) 59gr olan Logitech G Pro superlight Lightspeed'i kullanıyor. Trde 2k bunun fiyatı malesef. Alışılması ve bolca antrenman yapılması durumda çok iyi bi mouse.neden boyle dusunuyorsunuz
bendede şuan aynı sorun var ara sıra bağlkantı kopup hemen geri geiotyr çözebildinmi?29.09.2019 tarihinde qp bilişim' den aldım, dünden beri 2-3 dakikada bir saniyelik temassızlık yapıyor. Şimdi qp destek' e yazdım. Bu sırada da technopat' tan, bu sorunu başkalarına da yaşatmış mı diye aramak için buraya geldim ve senin sorunu gördüm![]()
Biraz hortlatmış olacağım ama Logitech G305 mi Glorious Model O mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.