GM 9 Pro alınır mı?

__.ali.__

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 10 gün içerisinde yeni telefon almam gerekiyor. Hep Samsung model kullanan birisiyim ve nedense GM 9 Pro ilgimi çekti. 1.700 TL fiyat bandına göre gayet güzel duruyor. Fakat şöyle ki GM kullanan çoğu kişi (hatta çevremde kullananların bazıları) şarj soketi bozulmasından şikayetçiydi. Yani bu modelde de böyle midir? Kullanan varsa veya bilgi sahibi olanlar bana yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei P Smart 2019 derim ve susarim. 2018 modelini kullaniyorum ve 2019'da kamerasinin bu kadar gelistigini gormek tuhafima gitti. Kaziklanmis hissettim. Telefonu aldim, bir ay sonra 2019 modeli cikti.

Arkadaşlar 10 gün içerisinde yeni telefon almam gerekiyor. Hep Samsung model kullanan birisiyim ve nedense GM 9 Pro ilgimi çekti. 1.700 TL fiyat bandına göre gayet güzel duruyor. Fakat şöyle ki GM kullanan çoğu kişi (hatta çevremde kullananların bazıları) şarj soketi bozulmasından şikayetçiydi. Yani bu modelde de böyle midir? Kullanan varsa veya bilgi sahibi olanlar bana yardımcı olursa sevinirim.
Kaç yıllık bir kullanım süren olucak ? 1 yılı geçicek ise GM markasını tercih etmemeni şiddetle öneririm.
Xiamoi markasına bakmanı öneririm.

Arkadaşım 3.5 yıldır GM 5 plus kullanıyor hala. Sadece son bir kaç aydır şarjı %10dan sonra hızlı bitiyor. Neden 1 yıl olsun ki açıklayabilir misiniz? ☺️

Arkadaşım 3.5 yıldır GM 5 plus kullanıyor hala. Sadece son bir kaç aydır şarjı %10dan sonra hızlı bitiyor. Neden 1 yıl olsun ki açıklayabilir misiniz? ☺
GM marka telefonunda 1 yıl sonra ısınmalar artıyo ısınma bataryayı yorup ektiliyor bu da senin daha fazla şarja takmanı isteyeceği anlamına geliyor şarja takman arttıkca şarj soketinin bozulma ihtimali artabiliyor.Telefonun ömrü azalıyor arkadaşın 3.5 yıl gm 5 i iyi kullanmış dikkat etsin elinde patlamasın

Alınabilir.
Eğer başka telefon istersen de a20 veya mi note 7 al
not:mi note 7 çok sağlam bir telefon karpuz kırabiliyorsun öyle söyleyeyim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı