GM 9 Pro alınır mı?

Dostum xiaomi'de gerçekten güzel modeller mevcut, huawei'nin akıbeti belli değil fakat belli olsa dahi şuan kullandığım telefonum da eski telefonum da Huawei idi ve ön kamerada kamera netliği baya zayıfladı aynı şekilde arkada da kalite düştü gelen güncellemelerle iyice katlettiler içine ettiler. P20lite kullanıyorum, Huawei alacaksan yazılım güncellemelerini yükleme ve oyun oynayacaksan Huawei'nin kirin işlemci ailesi çöp çöp çöp kesinlikle önermem

Xiaomi
Telefonun kamerası 3000 TL'lik tellerle kapışıyor. Technopattaki üyelerde Casper ve GM markalarını kötüleyerek cool olma yarışı olduğu için GM hakkında tarafsız bir yorum alamazsın.
Bu kadar sıkıntı çıkaran telefonları cool olmak için önermiyoruz kusura bakma sen GM önerdiğin için ezik kalabilirsin (!)

Bu fiyata alabileceğiniz en iyi telefon Meizu X8.

iPhone'dan geçtim. Mutlaka tavsiye ederim. Bu modeli eski modelleri gibi gibi değil. Fiyat performans olarak eş değer telefon yok. General Mobile sonunda bu işi başarmış. Ben telefonumdan çok memnunum. Bu fiyata böyle bir telefon alamazdım. 12 saat ekran süresiyle, amoled ekranıyla güzel bir telefon. Ayrıca bu fiyat aralığı için inanılmaz iyi bir kamerası var. Bir sorun varsa cevaplayayım.
Xiaomi

Bu kadar sıkıntı çıkaran telefonları cool olmak için önermiyoruz kusura bakma sen GM önerdiğin için ezik kalabilirsin (!)

Bu fiyata alabileceğiniz en iyi telefon Meizu X8.

Yalan söyleme be. Kullanmadığın telefona "bu kadar sıkıntı çıkartan telefon" demişsin. Elimde GM 9 pro var. Söyle bakalım ne sıkıntısı var? Ayrıca X8'de amoled ekran yok, bataryası da daha küçük. Daha berbat bir ekran ve daha az batarya süresi olan bir telefon. Kamerası da GM 9 Pro'ya göre kötü. GM 9 Pro varken X8 alınmaz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı