GM 9 Pro Alınır mı?

myrbdcv

Kilopat
GM 9 Pro almayı düşünüyorum fakat cihaz hakkında olumsuz yorumlar çok fazla. Önceden Gm Discovery kullanmıştım ve sorunlu bir cihazdı. Gm9 Pro'da sorun çıkar mı kullananlar tavsiye eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyata en iyi marka Xiaomi o yüzden bu modellerden birisini alabilirsiniz:

GM'nin 8 ve 9Pro modellerindeki stock rom'u XDA'da bir geliştiricinin oluşturduğu kodlardan çaldığı iddiası mevcut. Düşünün ne haldeler.

Yaklaşık olarak 7 aydır kullanıyorum. iPhone'dan geçtim. Burada bilip bilmeden atanlara bakma. Menülerinde reklam gösteren dandirikten ips ekranlı, küçük bataryalı kalas Xiaomi'lerden alma. Bu telefon bu fiyata alternatifsiz. Amoled ekranını gören hayran kalıyor. Kamerası hiç 1500 liralık telefona ait gibi durmuyor.

Son düzenleme:
Yaklaşık olarak 7 aydır kullanıyorum. iPhone'dan geçtim. Burada bilip bilmeden atanlara bakma. Menülerinde reklam gösteren dandirikten ips ekranlı, küçük bataryalı kalas Xiaomi'lerden alma. Bu telefon bu fiyata alternatifsiz. Amoled ekranını gören hayran kalıyor.
Adınızın hakkını veriyorsunuz, bu yazdığınıza başka birşey demek istemiyorum.

Adınızın hakkını veriyorsunuz, bu yazdığınıza başka birşey demek istemiyorum.

Tamam da kullanıyorum. Yalan mı söyleyeyim? Bilip bilmeden konuşanlara sinir oluyorum. GM 9 Pro'nun gerçek bir kötü yanını söyle dişimi kırarım. Hatta söyle bakıp inceleyeyim. Ama işte dokunmadığın telefonlar için işkembeden salla.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı