GM 9 Pro indirimi

Percival

Kilopat
Makaleler
3
Xiaomi Mi 8 Lite aldım 2 kere, telefon baştan aşağı sorunlu çıktı. Yeni gelen güncelleme, bütün Xiaomi'leri pert etmiş. İade ettim, araştırma yapıyorum kaç gündür. GM9 Pro 2900'den 2200'e inmiş ve geçen hafta sevgililer günününde rose gold modeli 1500 TL olmuş. Amoled ekran, Type-c, Dolby ses, kulaklık çıkması, batarya ve Snapdragon 660 beni cezbetti ama sonuçta GM sabıkalı firma. 2 telefonunu aldım, 2'si de bozuldu, şarj soketi gibi sorunlar yaşadım. Uzun süredir kullananlar bu sefer olmuş diyorlar.

Vatan Bilgisayar’da indirime girmiş bu gece, 00:00'da aldım, alacaklar olanlar kaçırmasın. 10 dakikada 15 tane gitti ve 5 tane kaldı. Önemli olan siyah model, bu fiyata kaçmaz ve piyasada yok. Rose gold olanı pembe gibi duruyor, 5 para etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar indirim yaparlarsa yapsınlar, indirimli hali bile ederi değil. Bu markanın ürününü almadan önce yazı-tura atın derim. Pişman olmama şansınız bile daha az ama olsun, en azından bir sebebiniz olmuş olur. :)
1550 TL'ye bu özellikte telefon gösterin iptal edeyim. Çok övülen Xiaomi telefonların hepsini gelen güncelleme ile yok etmişler ve resmi distribütör yok, garanti yok. Huawei P Smart 2019 inceleme fırsatım oldu bana güzel gelmedi, micro usb girişli bir şaka telefon ve tek seçenek kaldı. Söylediğinizde haklısınız firma sabıkalı ama baktım iyi sıkıntı yok inşallah sorun olmaz. Büyük editörlerden Erdi Özüağ güvendiğim bir insan fabrikasına kadar gezdi ve onay verdi ve bekledim çözülmesini ve indirim fırsatı ile aldım. Dediğim gibi bu fiyata bu kamera ('Sony Exmor RS Sensör (IMX363)'), çift stereo hoparlör, amoled ekran ve işlemciyi sunan bir telefon modeli gösterin tamam diyeyim. 👍
Ne kadar indirim yaparlarsa yapsınlar, indirimli hali bile ederi değil. Bu markanın ürününü almadan önce yazı-tura atın derim. Pişman olmama şansınız bile daha az ama olsun, en azından bir sebebiniz olmuş olur. :)
Dün geceden dediğiniz aklıma takıldı ve şimdi siparişi iptal ettim. Haklısınız yaşadığım tecrübeler General Mobile telefona ne kadar kağıt üstünde iyi olursa olsun, 500 liradan fazla etmez sabıkalı firma zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı