GM 9 Pro kullanım testi

Selam ben GM 9 Pro almayı düşünüyorum ve 2 3 sene kullanacağım? Bu telefonu 1 2 sene kullanan arkadaşlar yazsın sadece. Sizce nasıl arıza falan yaptı mı?
Telefon da sadece "Yazılımsal" sorun oluyor her telefon da olduğu gibi. Güncelleme ile çözüyorlar zaten. Donanımsal olarak hiçbir sorun olmuyor. Fiyat performans telefonu. 2019 Şubat ayından beridir kullanıyorum bir sorun ile karşılaşmadım. Oyunlar da, sosyal medya da, 4K videolar da hiçbir sorun yok gayet akıcı ve hoş. Şahsen bana bi 5 yıl gider bu telefon.

Telefon da sadece "yazılımsal" sorun oluyor her telefon da olduğu gibi. Güncelleme ile çözüyorlar zaten. Donanımsal olarak hiçbir sorun olmuyor. Fiyat performans telefonu. 2019 şubat ayından beridir kullanıyorum bir sorun ile karşılaşmadım. Oyunlar da, sosyal medya da, 4K videolar da hiçbir sorun yok gayet akıcı ve hoş. Şahsen bana bir 5 yıl gider bu telefon.

Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı