GM Discovery Elite vs Lumia 925

eraytoprak

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Arkadaşlar benim 1000 tl bütçem var. Ya General Mobile Discovery Elite ya da Nokia Lumia 925 alcam.Ama hangisini alcağımı kararlaştıramadım. Sizin başka önerileriniz var mı? Eğer Discovery diyorsanız neden Discovery diyorsunuz? Bide Recep abi discovery alma diye bir yorum görmüştüm. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
GM kesinlikle ama kesinlikle alma. Recep Bey'in yorumlarını doğru görmüşsün. Her yerde GM almayın diye söyler. Kanserojen, güncelleme desteği olmayan, dandik malzemeyle üretilmiş bir telefon almayın.

Lumia 925 güzel bir tercih olacaktır. Alternatif olarak Zenfone, Moto G gibi modellere bakabilirsin.

Hatta bütçeyi biraz daha arttırıp LG G2 32 GB ithalatçı garantili alırsan en iyi seçimi yapmış olursun.

Ya Elite ilk çıktığında hayran kalmıştım. Alan kişiler oldu çevremde baktım kullandım ucuzluk akıyor. Çerçeveler çok büyük, menü geçişleri takılıyor arayüz berbat. Ona görede bir fiyatı var tabi cihazın. Bana kalırsa gidin g2 alın biraz daha katıp.

General Mobile Snapdragon 800 işlemci ile geliyor. Ama sizin söyledikleriniz işlem gücü çok düşük Gm ye eşdeğer bir telefon önerebilirseniz iyi olur.

Sayın @Egemen Bu yüzden yine ban yiyeceğim olsa da geçen gereksiz ban yememin sebebini hala çözmüş değilim. Neyse konuya dönersek GM neden almasın arkadaşım zaten GM'yi parası olan almaz GM F/P telefonudur. Ben yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum inan bana hiçbir sorununu görmedim. Hatta inan bana geçen merdivenlerden yuvarlandı hiçbir şey olmadı. Yani lütfen ben fanboy değilim ama telefonu kötülemeyin. Tamam o kadar iyi, abartılacak telefon değil lakin yine de fiyatına göre alınabilecek en iyi telefon bana göre. İyi sosyaller.

Tamam ben zaten onu alsın demiyorum. Ben sadece görüşlerimi bildiriyorum. Siz yukarıda yok kanserojen madde içeriyor demişsiniz, işte malzeme kalitesi kötü diyorsunuz. (Sadece sizi kastetmiyorum yanlış anlamayın.) Parası olan almasın zaten salaklık olur bu telefonu almak.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı