S
Silinen üye 106715
Ziyaretçi
Gm8 kullanıyorum. Cihazı tamamiyle kontrol etmek istiyorum fakat root atarsam garanti gidecek. Diyelim ki attım. Tamamiyle kaldırabilir miyim? Kaldırırsam teknik serviste fark edilir mi?
Bana Telpa lazımEvet kaldırabilirsiniz, S3'te fark edilmemişti kaldırdığım ROOT ama Telpa anlayabiliyor mu hiçbir bilgim yok.
GM 4G (Dual) vardı bende ve Custom Modem'den Stock Modem'e döndüğümde sanki kutudan yani çıkmış gibiydi, yazılımla vs algılayamıyordum bu cihaza önceden kurulum yapılmış mı diye aklınızda bulunsun ama GM 8'e Stock Modem'de Custom Modem'de göremedim internette.Bana Telpa lazım![]()
General Mobile GM8 root ile garanti dışı kalır mı? - Technopat SosyalGM 4G (Dual) vardı bende ve Custom Modem'den Stock Modem'e döndüğümde sanki kutudan yani çıkmış gibiydi, yazılımla vs algılayamıyordum bu cihaza önceden kurulum yapılmış mı diye aklınızda bulunsun ama GM 8'e Stock Modem'de Custom Modem'de göremedim internette.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.