GM8 telefona Android 10 nasıl yüklenir?

Hocam belki 1 yıl önce denedim Q Beta Programı dolu dmişti ve hala dolu ne yapacağım bilmiyorum.
İşte bu yüzden artık GM 8 GO modeline güncelleme gelmeyecek. Yani senin kullanacağın en son sürüm zaten Pie! Dışarıda farklı sitelerde gördüğün Android 10 güncellemesi de yalan haber olacak.

Wipe > Advanced Wipedan Micro SD kart hariç diğer bölümleri wipelayın.

Cihazı bilgisayara bağlayın.

ROM'un dosyasını telefona atın (braiagsi - Browse /CRdroid/v6.15 at SourceForge.net bunu öneririm).

Install kısmından flashlayın. İsterseniz Gapps veya Magisk de flashlayın. Sonra telefonu başlatın. Bu kadar.

GM8 telefonum var ve Android 9 sürümü var ama ben Android 10 yapmak istiyorum nasıl yapabilirim veya yapılabilir mi?
Phh Treble With Gapps romu GM8 ile uyumlu ama tavsiye etmem. Optimizasyon sorunları var.
Wipe > Advanced Wipedan Micro SD kart hariç diğer bölümleri wipelayın.

Cihazı bilgisayara bağlayın.

ROM'un dosyasını telefona atın (braiagsi - Browse /CRdroid/v6.15 at SourceForge.net bunu öneririm).

Install kısmından flashlayın. İsterseniz Gapps veya Magisk de flashlayın. Sonra telefonu başlatın. Bu kadar.
Hocam Bu ROM Android 10 mu? Eğer 10 sa yüklenir mi? Bugları var mı? Varsa ne bugu var?

Phh Treble With Gapps romu GM8 ile uyumlu ama tavsiye etmem. Optimizasyon sorunları var.

Hocam Bu ROM Android 10 mu? Eğer 10 sa yüklenir mi? Bugları var mı? Varsa ne bugu var?
Ben kullanıyorum. Karşılaştığım tek bug sistem stilinin bir kısmı telefonu yeniden başlatınca sıfırlanıyor. Ayrıca nadiren de olsa wifiye girmeye çalışırken wifi ayarları donuyor ve telefonu yeniden başlatmadan düzelmiyor. Onun dışında gayet iyi bir ROM.

Telefonunuza henüz güncelleme gelmedi ya da donanımı kaldıramayacağı için güncelleme getirilmedi. ROM atarak Android 10 yapmanızı da tavsiye etmiyorum kesinlike.

Yüklediğiniz ve/ya yükleyeceğiniz ROM resmi değildir! Cihazınızın tamamen çalışmama veya daha fazla sorunlara neden olabileceğini unutma. Yıllardır GM gönüllü yazılım desteği verdim söylediğim her zaman resmi rom kullanmaları oldu!

Technopat Haberler

Geri
Yukarı