Gmail hesabım çalındı

fmbestgame

Centipat
Daha fazla  
Tüm hesaplarım çalındı her gün kod geliyor. Az önce Papara kod geldi dün de Apple'dan geldi tüm Gmail'lerim Spotify'ım twiterim hepsi çalındı. Şifre değiltirmekle olmuyor 5 Gmail'im ve tüm bağlı hesaplarım çalındı. Girebiliyorum ama durum can sıkıyor. Yardım edebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsinin şifrelerini değiştirip. İki aşamalı doğrulama, güvenlik soruları vs. açarsan düzeleceğini düşünüyorum.

Br şekilde bir yerden kaptırmışsınız bilgilerinizi. Kullandığınız bilgisayar, telefon falan ne varsa güvenli hale getirmeniz gerekiyor öncelikle. Sonrasında yukarıdaki arkadaşımızın bahsettiği gibi tüm oturumlardan çıkış yapıp hem şifre hem ikili doğrulama vs ne varsa aktif edin. Ama sistmeinizde bir virüs varsa ne yaparsanız yapın aynı şey tekrarlanacaktır.

Hocam acaba nasıl çalındı mailleriniz öğrenebildiniz mi? Çünkü 1 tane de değil hepsi çalındı diyorsunuz yani telefonda diğer oturum aç deyip 2-3 mail falan aynı anda mı yönetiyordunuz? Bu şekilde mi çalındı komple hesaplarınız çalındı?

Umarım hesaplarınızı geri alırsınız.

Hocam acaba nasıl çalındı mailleriniz öğrenebildiniz mi? Çünkü 1 tane de değil hepsi çalındı diyorsunuz yani telefonda diğer oturum aç deyip 2-3 mail falan aynı anda mı yönetiyordunuz? Bu şekilde mi çalındı komple hesaplarınız çalındı?

Umarım hesaplarınızı geri alırsınız.

Nasıl çalındığını bende bilmiyorum bir ara virüs girmişti ama onunla alakalımı bilmiyorum çünkü çok eskidendi bir de 1 tanesi çalınınca diğerleride çalındı kayıtlıydı parolalar kısmından her şeye erişmişler.

2 adımlı doğrulama açtım tüm hesaplardan oturumu kapattım adam inatla yine girmiş iğreç videolar beğeniyor YouTube'dan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı