Hocam az dosya varsa normal hızlı olması.Tam tarama bu kadar hızlı sürmez. Emin misiniz?
Hocam az dosya varsa normal hızlı olması.Tam tarama bu kadar hızlı sürmez. Emin misiniz?
Hızlı tarama sadece masaüstünüzde virüs arar. Ve yeni indirdiğiniz dosyalarda. Tam tarama yapın 2 virüs programından da.Tam değil hızlı yaptım.
Bu arkadaşı hiçbir şekilde engelleyemiyor muyum yaIp ye baktığımda istanbul da gözüküyor ben ankaradayım.
Tam değil hızlı yaptım.
Evden biri değil ben Ankaradayım O İstanbul
Yazım kurallarına dikkat edersen iyi olur.Çok önemli şeylerin yoksa o hesabı unut bence.
Hocam bug olmuş olabilir belki (?).Bu arkadaşı hiçbir şekilde engelleyemiyor muyum ya.
ZatenŞifreni değiş.
Artık öyle düşünmeye başlayacağım zaten bilgisayarıma yeni format attım ve hiçbir illegal program veya dosya indirmedim.Hocam bug olmuş olabilir belki (?).
Öyle yapmayı düşünüyorum.Hala için rahat etmiyorsa bu maile bağlı olan hesaplarını başka mail hesabı açıp oraya geçir ve bu hesabı kapat.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.