Gmail Oturum Açılamadı Hatası

smtsal

Hectopat
Daha fazla  
Biliyorum bu sorunun hakkında konular var ancak benim sorunum biraz farklı olduğu için yeniden konu açıyorum.

Lütfen acil yardım edin telefonumu hiç bir şekilde kullanamıyorum.

Screenshot_2015-01-10-10-51-09.png

Arkadaşlar youtube ve google play'e girerken bağlantı yok hatası veriyordu çözüm yollarını denedim olmadı bende telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm. Şimdi ilk giriş ekranında wi-fi bağladıktan sonra Gmail'i bağlama ekranında bu hatayı alıyorum ve ne bildirim çubuğu kullanılabiliyor. Ne de ana ekrana dönebiliyorum arafta kaldı. Telefon ne yapacağım. Lütfen yardım edin. Telefon s3 rootsuz (vardı sonradan kaldırıldı).

Son düzenleyen: Moderatör:
Ana ekrana geçiş yapmayı başardım ancak şu an gmail bağlanamadığı için akıllı telefon olmaktan çıktı. İlerleyen zamanlarda eğer sorun çözülürse burada yazarım çözümünü.

Benim deneme yanılma yoluyla bulduğum çözümün video'su burada.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konu kilitlenebilir. Bir de çözüldü yazamadım başlığa moderatör onu da bir halledebilirse çok memnun olurum.

Dosya Ekleri

• gmail hatası.png
    gmail hatası.png
    100 KB · Görüntüleme: 392
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı