Gminer Binance pool server port

Gminer ile ETH mining yapacağım, BAT dosyasını editlerken server ve port kısmını değiştireceğim ama Binance TR poolunda Ethermine'daki gibi server ve port kısmını bulamadım.

Çalıştırmadan editlediğin dosyayı kontrol et tekrar. Çalıştırdığında miner uygulamaları bağlandığın adresi ve port numarasını gösterir oradan anlarsın.
Ayrıca TR Binance'ta havuz yok arkadaşın dediği gibi ana Binance hesabına ihtiyacın var ve oradan kullanıcı adı oluşturup oracaki hesaba kazman gerekiyor.

evet onu biraz araştırarak hallettim binance'den wallet aldım ve o wallede kazdırıyorum şuan. Kafama takılan bir nokta da ben gminer programını kullanarak ethermine sunucuları üzerinden mining yapıyorum. Kazadığım parayı çekerken nasıl bir yol izleyeceğim hakkında fikrin var mı acaba?

Ha sen Ethermine'dan kazıyorsun. H gücün ne kadar? Ethermine'dan para çekerken gönderi ücreti ödersin. KuCoin havuzunda kazım yaparsan günlük ödeme alırsın KuCoin hesabına. Binance havuzu ile aynı mantıktadır ve daha stabildir. Eğer h gücün yüksekse ve uzun süre biriktirip alacağım paramı dersen Ethermine, flexpool gibi havuzları kullanabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ben rx5700 kartımla 41mh/s alıyorum ortalama şuan. Normalde kart için internette yazan 56 mhs ama core clock 1700-1750 olması gerekirken 1000 de kazıyorum şuan. Büyük ihtimal msi afterburnerden hiçbir ayar yapmadığım içindir. KuCoine gelirsek herhangi bir kimlik doğrulama zorunluluğu var mı binance'deki gibi? Kimlik kartınla selfie gibi

Bende RX 5700 kullanıyorum 56.77 mh hızım var. Hive OS işletim sitemini kullanıyorum. Ben kartımı modladığım için bu h değerine sahibim. KuCoin havuzu kullanıyorum ve rehber paylaştım sende kullanmak istersen. KuCoin hesabımda isim soyad ve T.C. bilgilerim kayıtlı sadece benim. Henüz kimlik veya selfie doğrulaması istemedi benden. Belki yüksek hacimli işlemler için istiyordur bakmak lazım. Bence önce sen kartını verimli ayarlara getirmelisin.

Bende RX 5700 kullanıyorum 56.77 mh hızım var. Hive OS işletim sitemini kullanıyorum. Ben kartımı modladığım için bu h değerine sahibim. KuCoin havuzu kullanıyorum ve rehber paylaştım sende kullanmak istersen. KuCoin hesabımda isim soyad ve T.C. bilgilerim kayıtlı sadece benim. Henüz kimlik veya selfie doğrulaması istemedi benden. Belki yüksek hacimli işlemler için istiyordur bakmak lazım. Bence önce sen kartını verimli ayarlara getirmelisin.
Ben şuan ilk defa deneyerek öğreniyorum. Bu kartla deneyerek öğrenmek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama :D Acaba kart üzerinde yaptığınız değişikliklerden bahsetme imkanınız var mı? Msi afterburner üzerinden mi yaptınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı