Gminer Binance pool server port

Ben şu an ilk defa deneyerek öğreniyorum. Bu kartla deneyerek öğrenmek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama :D Acaba kart üzerinde yaptığınız değişikliklerden bahsetme imkanınız var mı? MSI Afterburner üzerinden mi yaptınız?

Hayır Hive OS işletim sistemi var madencilik için, onu kullanıyorum. Windows üzerinden eskiden AMD sürücü menüsünden yapıyordum. Sen mod işine bulaşma şu an. Yukarıda verdiğim değerleri uygula. Power limiti de yüzde 5 veya yüzde 10 düşür.
Açıkçası biraz bilgi sahibi olana kadar kart üzerinde ayar değiştirmek istemiyorum, sadece Memory clock arttırarak mhs yükseltebilir miyim?

Zaten Memory clock yükselteceksin Ethereum kazmak için. Core clock ta düşürmen lazım elektrik giderini ve ısıyı düşürmek için.

ben rx5700 kartımla 41mh/s alıyorum ortalama şuan. Normalde kart için internette yazan 56 mhs ama core clock 1700-1750 olması gerekirken 1000 de kazıyorum şuan. Büyük ihtimal msi afterburnerden hiçbir ayar yapmadığım içindir. KuCoine gelirsek herhangi bir kimlik doğrulama zorunluluğu var mı binance'deki gibi? Kimlik kartınla selfie gibi
Bir sıkıntı var sanırım 5600xt ile 42 alıyorum ben.

Evet arkadaşın ayarsız bile daha fazla alması lazım.
MSI Afterburner veya AMD ekran kartı uygulamasından söylediğim ayarları uygularsan mh değerin yükselecek.
-Core clock 1350
-Core voltage 800mv
-Memory clock 1856 MHz'ya da daha az mesela 1840 MHz gibi ( ne kadar yüksek olursa mh artar ama kasmalar başlar PC de gezinemezsin rahatça)
-Power limit -5 ya da -10
-Fan bende yüzde 85 çünkü bendeki model ısınan bir model sen kendi bellek hızına göre ayarlarsın
Deneme yanılmalarla kendi stabil ayarlarını bulursun zamanla.

Son düzenleme:
@Turquoise Blue şuan kucoin walletime kazıyorum ve mhs 48-49 arası değişiyor. Daha dediğiniz ayarları yapmadım, yarın müsait bir zamanda ona da bakıcam. Son olarak kaç eth'de paramı çekebileceğim hakkında bilgi verebilirseniz çok güzel olur.
Son olarak ben bu işi 24 saat boyunca değil de günde 5 6 saat şeklinde yapmak istiyorum, bunda herhangi bir sakınca var mıdır, vereceğiniz tavsiyelere de açığım.

Son düzenleme:
@Turquoise Blue şu an KuCoin walletime kazıyorum ve mhs 48-49 arası değişiyor. Daha dediğiniz ayarları yapmadım, yarın müsait bir zamanda ona da bakacağım. Son olarak kaç ETH'de paramı çekebileceğim hakkında bilgi verebilirseniz çok güzel olur.
Son olarak ben bu işi 24 saat boyunca değil de günde 5 6 saat şeklinde yapmak istiyorum, bunda herhangi bir sakınca var mıdır, vereceğiniz tavsiyelere de açığım.

KuCoin havuzunda her gün gece 3'ten diğer gece 3'e kadar olanlar hesaplanır daha sonra hesabına yatar günlük. Senin bahsettiğin 48-49 mh havuzda görünen hız mı? Uygulamada kaç mh gösteriyor? Günde 5-6 saat sana çok az kazandırır. Günlük ödeme yapan havuzlarda 24 saatlik hızının ortalaması alınır ve ona göre ödeme yapılır. Tam gün çalıştırsan senin hayrına olur.

Son düzenleme:
Mining programında yazan 48 di ama sonradan yine 42 43 e düştü. Mhz i 1850 ye kadar çektim ( core clock veya power limit düşürmeden) yine de artmadı mhs. Şunu da merak ediyorum, siz bu dediğiniz ayarlarla hangi sıcaklıklarda ne kadar güç tüketerek mining yapıyorsunuz ve mhs niz kaç? Bu ekran kartına yapacağım core clock düşürme hızı ekran kartına zarar vermiyordur umarım.
@Turquoise Blue
Edit: Yukarıda belirttiğin ayarları yaptığım halde 45 mhs 85w gibi bir değer alıyorum.

Son düzenleme:
Mining programında yazan 48'di ama sonradan yine 42 43'e düştü. MHz'i 1850'ye kadar çektim ( Core clock veya Power limit düşürmeden) yine de artmadı mhs. Şunu da merak ediyorum, siz bu dediğiniz ayarlarla hangi sıcaklıklarda ne kadar güç tüketerek mining yapıyorsunuz ve mhs niz kaç? Bu ekran kartına yapacağım Core clock düşürme hızı ekran kartına zarar vermiyordur umarım.
@Turquoise Blue
Edit: Yukarıda belirttiğin ayarları yaptığım halde 45 mhs 85W gibi bir değer alıyorum.

Ben Hive OS'ta 56.80 mh ile kazım yapıyorum harcadığım enerji 111 watt. Hive OS 111 gösteriyor ama akıllı prize göre harcama biraz daha fazla. Ayarlarım Core clock 1400 MHz ( normalde 1350 kullanıyordum modladıktan sonra 1400 yaptım) Core voltage 750 mv, Memory clock 1856 MHz. Fan devrim 85-86. Memory sıcaklığım 96. Oda sıcaklığı 25.5 derece. Core clock ve coltak düşürmen ekran kartına zarar vermez. Senin kartın harcadığı elektrikte de mh değerinde de bir gariplik var 🤔
IMG_20211221_191020.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı