ceo of plot twist
Decapat
Açıkçası biraz bilgi sahibi olana kadar kart üzerinde ayar değiştirmek istemiyorum, sadece memory clock arttırarak mhs yükseltebilir miyim?
Ben şu an ilk defa deneyerek öğreniyorum. Bu kartla deneyerek öğrenmek ne kadar mantıklı bilmiyorum amaAcaba kart üzerinde yaptığınız değişikliklerden bahsetme imkanınız var mı? MSI Afterburner üzerinden mi yaptınız?
Açıkçası biraz bilgi sahibi olana kadar kart üzerinde ayar değiştirmek istemiyorum, sadece Memory clock arttırarak mhs yükseltebilir miyim?
Bir sıkıntı var sanırım 5600xt ile 42 alıyorum ben.ben rx5700 kartımla 41mh/s alıyorum ortalama şuan. Normalde kart için internette yazan 56 mhs ama core clock 1700-1750 olması gerekirken 1000 de kazıyorum şuan. Büyük ihtimal msi afterburnerden hiçbir ayar yapmadığım içindir. KuCoine gelirsek herhangi bir kimlik doğrulama zorunluluğu var mı binance'deki gibi? Kimlik kartınla selfie gibi
herhangi bir ayar yapmadığım için bu şekilde oluyor @Turquoise Blue nun da dediği gibiBir sıkıntı var sanırım 5600xt ile 42 alıyorum ben.
@Turquoise Blue şu an KuCoin walletime kazıyorum ve mhs 48-49 arası değişiyor. Daha dediğiniz ayarları yapmadım, yarın müsait bir zamanda ona da bakacağım. Son olarak kaç ETH'de paramı çekebileceğim hakkında bilgi verebilirseniz çok güzel olur.
Son olarak ben bu işi 24 saat boyunca değil de günde 5 6 saat şeklinde yapmak istiyorum, bunda herhangi bir sakınca var mıdır, vereceğiniz tavsiyelere de açığım.
Mining programında yazan 48'di ama sonradan yine 42 43'e düştü. MHz'i 1850'ye kadar çektim ( Core clock veya Power limit düşürmeden) yine de artmadı mhs. Şunu da merak ediyorum, siz bu dediğiniz ayarlarla hangi sıcaklıklarda ne kadar güç tüketerek mining yapıyorsunuz ve mhs niz kaç? Bu ekran kartına yapacağım Core clock düşürme hızı ekran kartına zarar vermiyordur umarım.
@Turquoise Blue
Edit: Yukarıda belirttiğin ayarları yaptığım halde 45 mhs 85W gibi bir değer alıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.