pop.system76.com
				Şu an Fedora kullanıyorum. Anime izlerken video kasıyor. Manjaro GNOME kullanırken böyle bir sorun yoktu. Canımı sıkıyor biraz.Oynanmamış ve GNOME'un son versiyonuna sahip olmak istiyorsan Fedora öneririm.
Ubuntu da GNOME kullaniyor bildigim kadariyla. Epeydir incelemiyorum, Unity'den sonrasi yok pek bende. Direkt Ubuntu kullanabilirsin eger bu dedigim dogruysa.
Alternatif olarak da Arch + GNOME kombosu yapabilirsin.
Ubuntu'yu çok az kullandım. Yorum yapamam. Şöyle konular mevcut.
Ubuntu'nun yavaş çalışması
Merhabalar, yaklaşık 5 gün önce laptop aldım. 2 gün önce ve bugün PC'yi açtığımda sistem bir süre yavaş çalışıyor, uygulamarı bekleterek açıyor ve açıldığında geç yükleniyor, Chrome da internette sıkıntı olmamasına rağmen arama yaptığımda geç açıyor. Ubuntu'da(Ubuntu 20.04.1 LTS ) yeni olduğum...www.technopat.net
Bu yüzden Ubuntu konusunda emin değilim. Arch + GNOME rolling release olduğu için çökme riskini arttırmaz mı?Ubuntu açılışta siyah ekranda kalıyor
Geçen günlerde AMD ekran kartı driveri kurdum vs bilgisayarı güzelce kapadım. Yaklaşık 4 aydır da Ubuntu işletim sistemi kullanıyorum. Bilgisayarı açtım siyah ekran login ekranı terminal olarak geliyor fakat bir türlü çözemedim.www.technopat.net
@runit
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.