GNU/Linux kullanımı arttı mı?

GNU/Linux kullanımı arttı mı?

• Evet, arttığını düşünüyorum.

Oy: 54 65,9%
  • Kararsızım.

Oy: 12 14,6%
  • Hayır, arttığını düşünmüyorum.

Oy: 15 18,3%
  • GNU/Linux da ne?

Oy: 1 1,2%

• Oy verenlerin toplamı
    82
Şu anda normal ArcoLinux iso dosyasını indirdim ve yazdırıyorum. Dual Boot şeklinde kuracağım, yapmam gereken ek bir şey var mı ? ''Waiting 30 seconds for device...'' yerinde kaldım ve internetten baktığım kadarıyla bazı kodları denedim fakat olmadı, ne yapmam gerekiyor ?

Son düzenleme:
Gnome değil bu. Kde kullanıyorum 650 MB üstünü görmedim boştayken.
Offf gnome'un WM'ı öle bir yavaş ki ilk kurduğumda GnomeWM + KDE plasma kurmuştum çok hantaldı gnome WM'i bir sildim çok rahatlattı sistemi fakat DE'ler arasında hala plasma çok ağır bir DE ama hakkını veriyor bence.

Asla anlamadığım bir şey varsa o da freedos yerine neden debian tabanlı dağıtımlardan biriyle paketlemedikleridir. En azından ücretsiz ve her kullanıcının yönetebileceği işletim sistemi olur içerisinde. Tak kullan çalıştır. Belki Microsoft buna zorluyordur bilemiyorum.

@vermillionp2 Ben dual-boot kurulum konusunda bilgi sahibi değilim. Burada çözülmezde Arcolinux forumda illa ki çözerler. @deleted @illedelinux @gen2 arkadaşları etiketleyeyim. Unuttuklarım affetsin. Hata: waiting for 30 seconds for device '/dev/disk/by-label mi? Bu arada Arcolinux dual-boot'larda farklı diske yüklemeyi öneriyor. USB'ye nasıl yazdırdınız? Ne olur ne olmaz harici harddiskiniz varsa sistemi yedekleyin. Kaynak : How to dual boot windows (UEFI) and linux and use grub-customizer | Arcolinux.com

Evet, o hatayı alıyorum ve birkaç komut yazmak gerekiyor fakat tamamen Linux'a geçerim diye korkuyorum zaten yakında tamamen geçeceğim fakat Arco ile başlamayacağım.

cd /dev/disk/by-label
ls

Yapıp çıktı gösterebilirsen belki çözeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…