GNU/Linux kullanımı arttı mı?

GNU/Linux kullanımı arttı mı?

• Evet, arttığını düşünüyorum.

Oy: 54 65,9%
  • Kararsızım.

Oy: 12 14,6%
  • Hayır, arttığını düşünmüyorum.

Oy: 15 18,3%
  • GNU/Linux da ne?

Oy: 1 1,2%

• Oy verenlerin toplamı
    82

Evet Arch bu yönde çok kolaylık sağlıyor. Kde plasma ise sade ve düşük kaynak tükettiğinden dolayı favorim. Bir de özelleştirme seçeneği çok fazla.

Ban yiyeceğim, biliyorum. Ama "Troll" olduğunu, tüm "Âlem" biliyor.

@Kerem00 ve @gen2 bu konu hakkında söyleyecek güzel şeylere sahiptir diye düşünüyorum.
Evet, boş vakit bulduğum gibi konuya geldim.

Katılmıyorum, çoğu sitenin verilerine göre artmakta. Ayrıca Dell, Lenovo, ASUS gibi bazı firmalar artık bazı bilgisayarlarını Ubuntu, Endless OS gibi GNU/Linux dağıtımları ile piyasaya sürüyorlar. Lenovo ThinkPad serisi Linux sertifikalı olarak çıkıyor.

Red Hat Enterprise Linux gibi kurumsal dağıtımlar destek vermekte. Sunucularda da genelde bunlar kullanılıyor.

Yalnız Android Linux türevi bir işletim sistemi yani kesinlikle arttı.
Başlıkta GNU/Linux diyor. Android, GNU/Linux sayılmıyor.

Android'in kullanım oranını arttırdığını savundunuz. Ben de Windows kullanımı kat kat artıyor, etki etmez demeye getirdim.
Dünya üzerinde en çok kullanılan işletim sistemi Android.(İsterseniz kaynak ekleyebilirim.)

Keşke Ubuntu yerine ElementaryOS veya Kubuntu gibi dağıtımları kullansalar. Ubuntu insanı GNU/Linux'tan soğutuyor. En berbat dağıtım...
Şu an buglu ve ağır bir dağıtım olsa da eskiden GNU/Linux'un yaygınlaşmasını sağlamış bir dağıtım olduğu için "berbat" demek doğru olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…