46imt Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye 25 Mart 2021 #401
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 25 Mart 2021 #403 BerkeP dedi: Codium temasının adı ne? Genişletmek için tıkla... Temanın adı GitHub Theme. BerkeP dedi: Flutter ile nasıl Linux'a program geliştiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Flutter'ın masaüstü desteği ile: Flutter on Desktop Flutter support for Desktop devices means you can scale your mobile app to Windows, macOS and Linux without rewriting from the same single codebase. flutter.dev Şu anda kararlı sürüme geçtiğinden dolayı sadece şu komutu çalıştırmanız yeterli olacaktır: flutter config --enable-linux-desktop && flutter doctor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ancak GNU/Linux için geliştirme yaparken Flutter yerine GTK ya da QT'yi seçmeniz daha mantıklı olur.
BerkeP dedi: Codium temasının adı ne? Genişletmek için tıkla... Temanın adı GitHub Theme. BerkeP dedi: Flutter ile nasıl Linux'a program geliştiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Flutter'ın masaüstü desteği ile: Flutter on Desktop Flutter support for Desktop devices means you can scale your mobile app to Windows, macOS and Linux without rewriting from the same single codebase. flutter.dev Şu anda kararlı sürüme geçtiğinden dolayı sadece şu komutu çalıştırmanız yeterli olacaktır: flutter config --enable-linux-desktop && flutter doctor Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ancak GNU/Linux için geliştirme yaparken Flutter yerine GTK ya da QT'yi seçmeniz daha mantıklı olur.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 25 Mart 2021 #404 paralul dedi: Eki Görüntüle 925889 Sansürlediğim yer yanlış anlaşılmasın, o bir müzik videosu. Genişletmek için tıkla... Masaüstüne ortamın ne hocam? Çok hoş.
paralul dedi: Eki Görüntüle 925889 Sansürlediğim yer yanlış anlaşılmasın, o bir müzik videosu. Genişletmek için tıkla... Masaüstüne ortamın ne hocam? Çok hoş.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 25 Mart 2021 #405 Endless Kaan dedi: Masaüstüne ortamın ne hocam? Çok hoş. Genişletmek için tıkla... Manjaro GNOME WhiteSur teması. Yazıyor orada.
Endless Kaan dedi: Masaüstüne ortamın ne hocam? Çok hoş. Genişletmek için tıkla... Manjaro GNOME WhiteSur teması. Yazıyor orada.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 25 Mart 2021 #406 Kyronex dedi: Manjaro GNOME WhiteSur teması. Yazıyor orada. Genişletmek için tıkla... Görmedim kusura bakmayın hocam.
Kyronex dedi: Manjaro GNOME WhiteSur teması. Yazıyor orada. Genişletmek için tıkla... Görmedim kusura bakmayın hocam.
Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 25 Mart 2021 #407 BerkeP dedi: Codium temasının adı ne? Flutter ile nasıl Linux'a program geliştiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Flutter çapraz platform bir framework. Yaptığınız proje mac, Linux ve Windows sistemlerde çalışabiliyor.
BerkeP dedi: Codium temasının adı ne? Flutter ile nasıl Linux'a program geliştiriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Flutter çapraz platform bir framework. Yaptığınız proje mac, Linux ve Windows sistemlerde çalışabiliyor.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #408 Arsenik dedi: Mate severiz, Mate'yi sevmeyeni keseriz. Genişletmek için tıkla... Oooo hocam PP yakıyor ha. Hocalarım Latte Dock nasıl ekleniyordu acaba? Edit: Yaptım hocalarım.
Arsenik dedi: Mate severiz, Mate'yi sevmeyeni keseriz. Genişletmek için tıkla... Oooo hocam PP yakıyor ha. Hocalarım Latte Dock nasıl ekleniyordu acaba? Edit: Yaptım hocalarım.
46imt Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye 26 Mart 2021 #409 Dağıtım: Manjaro. Masaüstü ortamı: Budgie. Tema: Layan Dark. İmlec teması: Vimix white. Rıhtım: Plank dock (Yakınlaştırma oranı %125)
Dağıtım: Manjaro. Masaüstü ortamı: Budgie. Tema: Layan Dark. İmlec teması: Vimix white. Rıhtım: Plank dock (Yakınlaştırma oranı %125)
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 26 Mart 2021 #410 46imt dedi: Eki Görüntüle 942111 Dağıtım: Manjaro. Masaüstü ortamı: Budgie. Tema: Layan Dark. İmlec teması: Vimix white. Rıhtım: Plank dock(Yakınlaşma oranı %125) Genişletmek için tıkla... Hocam çok iyi. O imlecin Vimix Dark, Black olanı var mı?
46imt dedi: Eki Görüntüle 942111 Dağıtım: Manjaro. Masaüstü ortamı: Budgie. Tema: Layan Dark. İmlec teması: Vimix white. Rıhtım: Plank dock(Yakınlaşma oranı %125) Genişletmek için tıkla... Hocam çok iyi. O imlecin Vimix Dark, Black olanı var mı?