GNU/Linux masaüstü görünümleriniz

1616783799793.png

Vallahi hiç uğraşmadım küfür etmeyin ne tipsizmiş diye. :D Bu arada arka plan kıtlığındayım ondan anca bu güzel geldi. Ecchi tarzı anime wallpaper önerisi varsa atarsanız sevinirim bu arada. :D Daha önce şu vardı:

Dosya Ekleri

• 3549022.png
    3549022.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 94
Eki Görüntüle 942233

Vallahi hiç uğraşmadım küfür etmeyin ne tipsizmiş diye. :D Bu arada arka plan kıtlığındayım ondan anca bu güzel geldi. Ecchi tarzı anime wallpaper önerisi varsa atarsanız sevinirim bu arada. :D Daha önce şu vardı:
Hocam neofetch ne olmuş öyle. Neofetch diye komutu girince mi oldu yoksa terminali falan mı boyutlandırdınız?

Hocam neofetch ne olmuş öyle. Neofetch diye komutu girince mi oldu yoksa terminali falan mı boyutlandırdınız?

Hocam ben de anlamadım yamulmuş o, hakkında hiçbir fikrim yok. :D Boyutlandırmadan da değil, ilk yazdığımda böyle çıktı. Biraz komik görünüyor. :D Yamulmuş hocam. :D

Eki Görüntüle 942233

Arch ikonu niye çarpılmış :uyan: :D

Arch ikonu niye çarpılmış :uyan: :D

Hiçbir fikrim yok hocam. :D Tekrar denedim Neofetch'i yine aynı şeyi yapıyor. :D Bu arada @Ali998 hocam ben konsola girdiğimde yazı yazarken nerede olduğumu görmeme yarayan beyaz çubuk yazının 5 kilometre önünde oluyor. Nasıl düzeltebilirim? Sanki bir sürü boşluk bırakmışım gibi oluyor yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı