God of War nasıl oyun?

God of War 3 oyunuyla PS3'te bu seriyi bıraktım. Eski epik savaşlar yok gibi o yüzden 2018 versiyonunu uygun fiyatlara düşmesine rağmen alıp oynamayı tercih etmedim.
 
Bazı bölümlerde puzzle olayı çok baydı. Oyun asla kötü değil ancak söylendiği kadar iyi de değil. RDR2'nin üzerimde bıraktığı etkinin %5'ini bile bırakmadı.
 
Kimine göre güzel kimine değil, benide puzzle olayları sıkıyor. Ama yine de bitirdim zevk aldım. Mesela aynı şey resident evil de mevcut, tam o gergin havayı alıyorum oyunun içine dalıyorum orda bulmaca çöz burda bulmaca çöz anahtarı bul şunu bul hiç bir re oyununu bu sebeple bitirmedim baydı.
RE oyunlarındaki bulmacalar God of war'daki gibi sıkıcı değil bana göre, o yüzden ben oynarken pek baymamıştım çünkü bulmaca çözerken bile düşman sürekli bizi kovalıyor, bu da gerginliği en üst seviyeye çıkardığı için puzzle'lar baymıyor.
 
Kişiye göre değişir. Witcher 3'ü aldım mesela, 5-6 saat oynadım sonra oynarım diye sıkıldım çıktım. God of War'ı oynadım, hikayesi hoşuma gitti, oyun dinamiklerini sevdim sürekli fırsat buldukça oynadım ve bitirdim.
 
RE oyunlarındaki bulmacalar God of war'daki gibi sıkıcı değil bana göre, o yüzden ben oynarken pek baymamıştım çünkü bulmaca çözerken bile düşman sürekli bizi kovalıyor, bu da gerginliği en üst seviyeye çıkardığı için puzzle'lar sarıyor.
Öyle bölümlerde var ama sadece puzzle yerleri de var beni sarmıyor. Hep oyuna yükselip bir anda hevesle başlıyorum bu muhabbetlerden siliyorum. Resident evil remake yapılan oyunda mesela karakolun içindesin saçma sapan bulmacalar, etrafi zombi basmış heryer harabe olmuş biz orda bulmacalar la uğraşıyoruz, yok şunu şöyle denk getir yok bunu böyle birleştir, kardeşim uncharted evreninde hazine avındamıyız biz korku oyunundayız ne alaka?
 
Puzzle içeren oyunlardan nefret eden birisi olarak God of War'dan bir süre uzak durup en sonunda oynamaya karar verdim, şahsen oyundaki puzzleları abartılı bulmadım, üstelik gayet kolay ve tahmin edilebilir şekilde geçiyordu, olmasa daha iyiydi ama oyundan bıkacağınız kadar abartılı olduğunu düşünmüyorum. Onun dışında oyundaki bosslar sürekli tekrar ediyordu. Vuruş hissini anlatmaya gerek bile yok, kontrolcüyle oynadığım için sanki Kratos'un baltasını ben sallıyormuşum gibi geliyordu.
 
Bende yarısında bırakmıştım sonra devam ettim ve çok büyük bir hata yapmışım resmen dedim

Bir oyun düşünün hem hikayesi muhteşem hem vuruş hissiyatı mükemmel hem karakter dizaynı harika ve oyunun sonu çok güzel hayatımda ilk defa bir oyunu tam olarak bitirmiştim oda bu oyundu
 
Oyunu bu kadar çok sevmeyen görünce üzüldüm 😔
Oyun gayet güzel bence. Bulmaca sevmem ama zevk alarak oynadım. Bulmaca kısımları nasıl rahatsız etti anlamadım.
God of War: Ragnarök için PS4 almayı düşünüyorum ama hâlâ alamadım.
 
Oyunu bu kadar çok sevmeyen görünce üzüldüm 😔
Oyun gayet güzel bence. Bulmaca sevmem ama zevk alarak oynadım. Bulmaca kısımları nasıl rahatsız etti anlamadım.
Bu tarz konular genel olarak oyunun sevmeyenlerini topluyor zaten hocam, Witcher 3 için de aynısı söz konusu oluyor, garipsememek lazım sonuç olarak. Bu kadar sevmeyen olsaydı bu oyunu, şu an olduğu yerde olmazdı zaten. Yeni oyununun PC'ye gelmesini dört gözle bekliyorum.
 
Bende GoW 2018'i alarak başladım, şu an 3 saat civarı oynadım bulmacalar sıkıcı gelsede ileride ne olacak diye merak edişim ve Savaş mekanikleri keyifli olduğu için ben şu anlık eğlendim diyebilirim, gamepadle keyifli oluyor bayağı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı