RDR 2 sıkabilir seni. GoW sıkmaz. Çok güzel bir oyundur.Peki aradaki 130 TL farka değer mi?
Peki aradaki 130 TL farka değer mi?
Selam, toplamda 380 TL bütçem var. eTail sitesinden 255 TL'ye God of War mı alayım yoksa 380 TL'ye Voidu sitesinden RDR2 mi? Ayrıca bu siteler güvenilir mi? Amacım hikayeli oyun oynamak. Hiç oynamadım.
Her anı sıkıcı. Özellikle oynanışı çok sıkıcıdır. Rockstar GTA'da yıllardır kullandığı third person shooter sistemini kullanıyor ve çok sıkıcı cidden.Yani aslında şöyle, ben rdr 2 almıştım, sonra bi kulübelerin olduğu yere kadar geldim 2 saat dolacak diye iade ettim. Tekrar alırsam sıkılır mıyım? Herkes başları sıkıcı diyor.
Yani aslında şöyle, ben RDR 2 almıştım, sonra bir kulübelerin olduğu yere kadar geldim 2 saat dolacak diye iade ettim. Tekrar alırsam sıkılır mıyım? Herkes başları sıkıcı diyor.
Oyunun daha içine girmeden iade etmişsiniz, tabi ki sıkılırsınız. RDR2, Gow'a göre oynanış olarak çok daha uzun süreler oynanacak bir oyun. Oyunu 15-20 saat oynasaniz, oyunda yapılacak şeylerin farkına vardıktan sonra eğlenceli olmaya başlar. Oyunun içine girmeden iade ederseniz, tabi ki sıkılıp iade edersiniz. Oyun çok uzun saatler oynanabilen bir oyun.Yani aslında şöyle, ben rdr 2 almıştım, sonra bi kulübelerin olduğu yere kadar geldim 2 saat dolacak diye iade ettim. Tekrar alırsam sıkılır mıyım? Herkes başları sıkıcı diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.