God of War vs RDR2

Peki aradaki 130 TL farka değer mi?

Peki aradaki 130 TL farka değer mi?

RDR2'nin açık dünya olması oyun bitse bile bazı görev ve gizemler olması Red Dead Online'da oynayacağın süre ve görevlerin çeşitliliğini sayarsak evet değer bence GoW bikereklik oynayıp bitiriyorsun.

Yani aslında şöyle, ben rdr 2 almıştım, sonra bi kulübelerin olduğu yere kadar geldim 2 saat dolacak diye iade ettim. Tekrar alırsam sıkılır mıyım? Herkes başları sıkıcı diyor.

Selam, toplamda 380 TL bütçem var. eTail sitesinden 255 TL'ye God of War mı alayım yoksa 380 TL'ye Voidu sitesinden RDR2 mi? Ayrıca bu siteler güvenilir mi? Amacım hikayeli oyun oynamak. Hiç oynamadım.

Bence RDR2 fakat GoW alıp üstüne Days Gone'ya da Horizon Zero Dawn alabilirsiniz.

Yani aslında şöyle, ben rdr 2 almıştım, sonra bi kulübelerin olduğu yere kadar geldim 2 saat dolacak diye iade ettim. Tekrar alırsam sıkılır mıyım? Herkes başları sıkıcı diyor.
Her anı sıkıcı. Özellikle oynanışı çok sıkıcıdır. Rockstar GTA'da yıllardır kullandığı third person shooter sistemini kullanıyor ve çok sıkıcı cidden.

Oyunun daha içine girmeden iade etmişsiniz, tabi ki sıkılırsınız. RDR2, Gow'a göre oynanış olarak çok daha uzun süreler oynanacak bir oyun. Oyunu 15-20 saat oynasaniz, oyunda yapılacak şeylerin farkına vardıktan sonra eğlenceli olmaya başlar. Oyunun içine girmeden iade ederseniz, tabi ki sıkılıp iade edersiniz. Oyun çok uzun saatler oynanabilen bir oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı