Microsoft Windows XP
Decapat
C++ genelde zor bir dil diyorlarZorlanmayacaksanız Unity için C# öğrenin, ama ben UE4 için C++ öğrenmenizi öneririm.
C++ genelde zor bir dil diyorlarZorlanmayacaksanız Unity için C# öğrenin, ama ben UE4 için C++ öğrenmenizi öneririm.
Blueprint ile C++'ın yaptığı her şey yapılamaz ama C++ Blueprint'İn yaptığı her şeyi yapar. Hem ileride bu sektörde iş bulmak isterse C++ işine yarar.C++ yerine blueprint (görsel kodlama) öğrenmesi daha iyi olur, hem daha kolay hem de c++ kadar gelişmiş.
Evet kişiden kişiye göre ve bilgisine göre değişir.C++ genelde zor bir dil diyorlar
Blueprint ile C++'ın yaptığı her şey yapılamaz ama C++ Blueprint'in yaptığı her şeyi yapar. Hem ileride bu sektörde iş bulmak isterse C++ işine yarar.
Biliyorum hocam Udemy'den dersler almıştım.Ancak direkt C++ öğrenmesi çok fazla zamanını alır, hem Blueprint'in geldiği noktayı tam bilmiyorsunuz sanırım. Ayrıca Blueprint öğrendikten sonra C++ öğrenmesi kolay olur.
Blueprint görsel script olduğu için ve Ue için yaratılmış olduğu için programcılık camiasında seni belli bir bilgi birikimine getirir ama C++ için seni tam hazırlamaz.Ancak direk direk C++ öğrenmesi çok fazla zamanını alır, hem Blueprint'in geldiği noktayı tam bilmiyorsunuz sanırım. Ayrıca Blueprint öğrendikten sonra C++ öğrenmesi kolay olur.
Hocam siz bilirsiniz tabii ki ama UE4 Blueprint ve sonrasında C++ ile çok çok iyi işler yaparsınız. UE4, Unity'den kat kat güçlü bir motor. Sonrasında yavaş yavaş C++ öğrenirseniz sadece oyun sektörü değil diğer sektörlerde de iş imkanlarının kapıları açılır size.Unity ile başlayacağım ve c# öğreneceğim.. Teşekkürler beyler!
Hocam benim konum iş bulmak değildi heheheHocam siz bilirsiniz tabii ki ama UE4 Blueprint ve sonrasında C++ ile çok çok iyi işler yaparsınız. UE4, Unity'den kat kat güçlü bir motor. Sonrasında yavaş yavaş C++ öğrenirseniz sadece oyun sektörü değil diğer sektörlerde de iş imkanlarının kapıları açılır size.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.