Godzilla ve Kong izleme sırası

Bu sıralama doğru mudur? Bir de ayrıca bir sürü filmi mevcut, mesela birisi 2016'da çıkan Godzilla Resurgence. 2014 Godzilla'dan sonra bunu mu izlemeliyim? Çıkış tarihine göre bu doğru oluyor çünkü. Ondan sonra 2021'de, 2023'de ve 2024'te çıkan filmleri mevcut. Bu filmlerin de izlenmesi gerekiyor mu? Yoksa sadece bu 3 film yeterli mi?
@Onur Altuğ Sever

Godzilla(2014)
Kong: Skull ısland.
Godzilla 2: King of the monsters.
Godzilla vs kong.
Godzilla X kong the New empire.

Şeklinde izleyebilirsin monarch: Legacy of monsters adında dizi de yayınlandı ama izlemediğim için listenin tam neresinde bilemiyorum godzilla resurgence gibi bu liste harici yapımlar WB
evrenine ait değil ama godzillanın WB evrenindeki dışında kaiju evrenindeki hikayesini de izleyeyim dersen izleyebilirsin.

Godzilla(2014)
Kong: Skull ısland.
Godzilla 2: King of the monsters.
Godzilla vs kong.
Godzilla X kong the New empire.

Şeklinde izleyebilirsin monarch: Legacy of monsters adında dizi de yayınlandı ama izlemediğim için listenin tam neresinde bilemiyorum godzilla resurgence gibi bu liste harici yapımlar WB
evrenine ait değil ama godzillanın WB evrenindeki dışında kaiju evrenindeki hikayesini de izleyeyim dersen izleyebilirsin.
Resurgence ve 2023 olan film kaiju filmmiş. Ne olduklarını bilmiyorum ama galiba bunları izlememem lazım. Attıklarını izleyeceğim. Sağol.

Minus One ve resurgence kaiju filmleri Japonlar yapıyor ayrıca izlemek istersen bir sırası yok aynı şekilde listedekilerle bir bağlantıları da yok.

Selamlar, mevcut bir sürü Godzilla ve Kong filmleri var bildiğiniz üzere. Yeni çıkacak olan Godzilla vs Kong filmi ile bağlantılı olanları hangileri ve hangi sıra ile izlenmeli?
Şimdiden teşekkürler
Godzilla 2014, Godzilla King of The Monsters, Godzilla vs Kong mecha godzilla da var, Godzilla x Kong The New Empire

King Kong 2005, Kong Skull İslands, Godzilla vs Kong mecha godzilla da var.

Godzilla 2014, Godzilla King of The Monsters, Godzilla vs Kong mecha godzilla da var, Godzilla x Kong The New Empire

King Kong 2005, Kong Skull İslands, Godzilla vs Kong mecha godzilla da var.
Mecha godzilla içinde olan film ikisinde de aynı film.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı