Göğüs kası uygulamasına uyarak baklava yapılır mı?

Fotoğraflarda gözüken hareketleri yapıyorsanız (V Crunch, ters crunch gibi) karın bölgenizdeki kasları büyütecektir. Eğer siz yağlı değilseniz 2 ay düzenli beslenip bu hareketleri yaparsanız muhtemelen karın bölgeniz şekil alacaktır. Tabii ki Six-pack çıkması zor.

Fotoğraflarda gözüken hareketleri yapıyorsanız (v crunch, ters crunch gibi) karın bölgenizdeki kasları büyütecektir. Eğer siz yağlı değilseniz 2 ay düzenli beslenip bu hareketleri yaparsanız muhtemelen karın bölgeniz şekil alacaktır. Tabii ki six-pack çıkması zor.

Yok diyetisyene gideceğim göbek yağı eriyince başlayacağım faydası olur mu çıkar mı baklava?

Fotoğraflarda gözüken hareketleri yapıyorsanız (v crunch, ters crunch gibi) karın bölgenizdeki kasları büyütecektir. Eğer siz yağlı değilseniz 2 ay düzenli beslenip bu hareketleri yaparsanız muhtemelen karın bölgeniz şekil alacaktır. Tabii ki six-pack çıkması zor.

Sixpack bu hareketlerle çıkamaz mı uygulamadaki gibi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok diyetisyene gideceğim göbek yağı eriyince başlayacağım faydası olur mu çıkar mı baklava?
Elbette olur ama daha faydalı egzersizler bulabilirsin. Özellikle karın bölgesi için EgeFitness bana harika geliyor. En hızlı sonucu ondan alabilirsin diye düşünüyorum. Çünkü hem yüksek nabız çalışıyor hem de her bölgeye hareket koyuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle başlamak için yağlarınızın erimesini beklemeyin yavaştan başlayın ve yatarak kilo vermeyin ufak egzersizler, kardiyo vs yapın.

Karın kası çalıştığında birden karın kasların belirginleşmez, eğer yağ oranın yüksekse onu düşürmen gerekiyor. Karın kası çalıştığında güçlenirsin fakat yine de gözükmeyecektir yağlıyken. Bölgesel yağ yakmak diye bir şey de yok.

30 Günde Baklava Karın Kası - Google Play'de Uygulamalar böyle bir uygulama var. Bunu 2 ay aralıksız yapsam yediğime içtiğime dikkat etsem baklava çıkar mı?
Vücut tipinede bağlı bazı insanlarin çalışmadan bile karın kasları gözükür bazı insanlar için daha zordur çok sıkı diyet yapman lazım. 2 ayda belirgin bı şekilde olmaz diyen yalan söyler. Karın kaslarını büyütmek için nasıl kol göğüste ağırlık çalışıyorsan karın kası içinde ağırlıkla çalışmalısın. Cable cruch bunun için iyi bi hareket 5-10-15-20 kilo plakalarda mekik haraketleri de var biraz araştırırsan bulursun.

Vücut tipinede bağlı bazı insanlarin çalışmadan bile karın kasları gözükür bazı insanlar için daha zordur çok sıkı diyet yapman lazım. 2 ayda belirgin bir şekilde olmaz diyen yalan söyler. Karın kaslarını büyütmek için nasıl kol göğüste ağırlık çalışıyorsan karın kası içinde ağırlıkla çalışmalısın. Cable cruch bunun için iyi bir hareket 5-10-15-20 kilo plakalarda mekik hareketleri de var biraz araştırırsan bulursun.

Reis işte çalışıyorum fittnes gitmek için vaktim yok dediğin şeyleri evde alsam yapsam olur mu dumball gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı