Göğüs nasıl geliştirilir?

monny

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Sporda 10. ayımdayım, gögüsler dolgun şekilli ancak büyümüyor vücudun diğer bölümlerine göre cok düşük kalıyor. 3 hareket yapıyorum smith machine, chest press, fly yapıyorum ancak smith machine de hiçbir şekilde ağırlık artmıyor. Başka hareket olmadıgından onu yapıyorum, gögüsleri nasıl daha fazla büyütecegim?

Crossover ve Dips yapıyor musunuz?

1750086856216.png

1750086893568.png

Hayır yapmıyorum
Göğüste en etkili 2 hareketten biridir. Ben bunlarla beraber chest press ve bench tavsiye ederim. İncline press varsa bench'e gerek yok.

Merhaba. Sporda 10. ayımdayım, gögüsler dolgun şekilli ancak büyümüyor vücudun diğer bölümlerine göre cok düşük kalıyor. 3 hareket yapıyorum smith machine, chest press, fly yapıyorum ancak smith machine de hiçbir şekilde ağırlık artmıyor. Başka hareket olmadıgından onu yapıyorum, gögüsleri nasıl daha fazla büyütecegim?
Ne sıkıntı ne de çözüm hareketlerde değil. Hareketler düzgün gayet. Ağırlık artmıyorsa demek ki toparlanamıyorsun. Kaç set yapıyorsun ve haftada kaç kere?

Ne sıkıntı ne de çözüm hareketlerde değil. Hareketler düzgün gayet. Ağırlık artmıyorsa demek ki toparlanamıyorsun. Kaç set yapıyorsun ve haftada kaç kere?

3 set haftada 2 gün gögüs.

Göğüste en etkili 2 hareketten biridir. Ben bunlarla beraber chest press ve bench tavsiye ederim. İncline press varsa Bench'e gerek yok.

İnclineneden nefret ediyorum işte.

Hepsinden 3x8 uyguluyor olabilir ağırlık arttıramamanız ısınma yapmamanızdan kaynaklı olabilir belki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı