Göğüs programı değerlendirmesi

Batuhoky

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. Spora başlayalı 2 ay oldu ilk ay dümenden makinelerle yapıyorduk biraz geliştim şu son ay bench press, fly, incline bench press ve chest press mach. Yapmaya başladım. Bu hafta ise benchte ağırlık arttırmak için chest press mach. Yi çıkardım ve sadece bench-fly basmaya başladım. Yani anlık göğüs programım şu şekil;
Bench press.
İncline bench
Fly.

Sizce 2. ay için çok mu ileri seviye yoksa devam etmeli miyim? Chest press mach. ye gerek var mı?
Bir de benchte 25-35 kaldırmam normal mi, çok mu güçsüzüm?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. Spora başlayalı 2 ay oldu ilk ay dümenden makinelerle yapıyorduk biraz geliştim şu son ay bench press, fly, incline bench press ve chest press mach. Yapmaya başladım. Bu hafta ise benchte ağırlık arttırmak için chest press mach. Yi çıkardım ve sadece bench-fly basmaya başladım. Yani anlık göğüs programım şu şekil;
Bench press.
İncline bench.
Fly.

Sizce 2. ay için çok mu ileri seviye yoksa devam etmeli miyim? Chest press mach. Ye gerek var mı?

İncline bench yerine incline dumbell press koymanı tavsiye ederim ayrıca başlangıç için yapabiliyorsan dips eklemen çok faydalı olur göğsün yanına da bir triceps idmanı ekle tek günü göğüse ayırmaman daha iyi olur.

Bench press.
İncline bench
Fly.

Sizce 2. ay için çok mu ileri seviye yoksa devam etmeli miyim? Chest press mach. ye gerek var mı?
İyi program yapılmasında sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı