Gördüğüm en ilginç rüya

KURAL BİLMEYEN

Picopat
Yer
Ottawa
Dün akşam gördüğüm en ilginç rüyayı sizlere anlatmak istiyorum. Rüyada okuldan tam çıkmıştım o sırada bir ülke bize savaş açmayı planlıyordu. Herkes bunu konuşuyordu okul çıkışında. Sonrasında gökten çok büyük onlarca gezegen dünyaya çarpmaya başlamıştı. Ben de koşabildiğim kadar koşuyordum. Yerler çöküyor resmen ölüm beni kovalamaya başlıyordu, arkamdan bir sürü gezegenler, dünyaya çarpıyordu. En sonunda o bölgeden koşarak iyice uzaklaşmıştım, tam giderken ayağım burkuldu ve deniz sulak bir alana düşüp bayılmıştım. Sonra çok fakir bir köyde gözlerimi açtım uyandığımda ise aradan tam 45 yıl geçmişti ama işin en ilginç tarafı ise uyandığımda yıl 1977'di yani zaman ileriye gitmiş ama yıl geriye gitmişti. Gerçekten beyin yakan bir şeydi. Ama 1977'di havası vardı. Heryer inanılmaz şekilde enkaz içindeydi şehirler tamamen yok olmuştu. Sanki her şey tekrardan başlamış gibiydi. Tam o sırada uyandım. . Kısaca rüyamda kiyametten kurtulup kiyamet sonrasını gördüm. İnanılmaz bir rüyaydı.Ama hiçbir şey dünya gerçekleri kadar ilginç olamaz.

Troll değildir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı