Hayatımda gördüğüm en ilginç rüya

Ben şimdiye kadar karabasan bile görmedim. İster miydim bilmiyorum ama hiç nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. Sizin rüyanız da epey değişikmiş. Nasıl bir his olduğunu merak ettim doğrusu.

Dün gece rüyamda sanırım lucid rüya gördüm ama çok farklı bir şeydi. Karanlık bir yerdeydim rüyada olduğumu anlamıştım. Düşünüyordum. Aklıma lucid rüya hakkında izlediğim videolar ve Barış Özcan falan geldi. İlk başta biraz panikledim. Rüyamı değiştirmek istedim ve kerem bursin olduğumu hayal ettim ancak rüyamı kontrol edemedim. Barış Özcan lucid rüya hakkındaki videosunda rüyadayken parmaklarımızı sayamayız bu şekilde rüyada mıyız yoksa uyanık mıyız anlayabiliriz demişti. Parmaklarımı saymayı denedim ama sayamadım. Rüyadayım ve uyanacağım dedim gözlerimi kapatıp üçe kadar saydım. Kendi odamda yatağımda nefes nefese ve terlemiş bir şekilde uyandım ve parmaklarımı saymayı denedim. Sanırım sayabilmiştim. Ama aslında oda rüyaymış. Meğer hiç uyanmamışım. Bu döngü birkaç kere tekrar etti. O an geri uyuyakaldım ve yine aynı rüyayı gördüm sanki bir döngü içerisindeydim ve çıkamıyordum. O an geri uyuyakaldım ve yine aynı şey. Yine gözlerimi kapatıp üçe kadar saydım yine odamda uyandım ancak oda rüyaymış. En son sabah gerçekten uyandım. Sizce bu rüya nedir? Hayatımda gördüğüm en ilginç rüyaydı. Sanki bilim kurgu filmindeymiş gibi.

Başıma çok kez geldi ve korkutucu şeyler gördüğün zaman rüyanı kontrol edip istediğin bir şeyler gör bence, oralarda takıl. Ben öyle yapıyordum. Tabii ki senin gibi döngüye de girdiğim oldu ama illa çıkıyosun sonuçta.
(Rüyada mıyım diye kendimi çimdikleyip acısını hissediyordum NDNSBDNSNRNSBR)

Son düzenleme:
Ben şimdiye kadar karabasan bile görmedim. İster miydim bilmiyorum ama hiç nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum. Sizin rüyanız da epey değişikmiş. Nasıl bir his olduğunu merak ettim doğrusu.

Garip rüya gören arkadaşa diyorum: Sen asla ve asla rüyadayım, burası gerçek değil, gördüğun insanlara"sen gerçek değilsin"deme. Sakın deneme. İşin sonu korkunç olabiliyor. O barış denen adamı da dinleme. Psikolojinizi yıpratır. Sürekli sizi spawnlamış. Gerçeği ayırt edemez duruma gelmişsiniz. Rüyada gerçek olmadığınızı düşünebilirsiniz ama asla rüyaya söylemeyin. Yoksa beyniniz sizi kandırır ve iş ciddi boyuta ulaşırsa gerçek hayat ile rüyayı karıştırırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı