Dün gece rüyamda sanırım lucid rüya gördüm ama çok farklı bir şeydi. Karanlık bir yerdeydim rüyada olduğumu anlamıştım. Düşünüyordum. Aklıma lucid rüya hakkında izlediğim videolar ve Barış Özcan falan geldi. İlk başta biraz panikledim. Rüyamı değiştirmek istedim ve kerem bursin olduğumu hayal ettim ancak rüyamı kontrol edemedim. Barış Özcan lucid rüya hakkındaki videosunda rüyadayken parmaklarımızı sayamayız bu şekilde rüyada mıyız yoksa uyanık mıyız anlayabiliriz demişti. Parmaklarımı saymayı denedim ama sayamadım. Rüyadayım ve uyanacağım dedim gözlerimi kapatıp üçe kadar saydım. Kendi odamda yatağımda nefes nefese ve terlemiş bir şekilde uyandım ve parmaklarımı saymayı denedim. Sanırım sayabilmiştim. Ama aslında oda rüyaymış. Meğer hiç uyanmamışım. Bu döngü birkaç kere tekrar etti. O an geri uyuyakaldım ve yine aynı rüyayı gördüm sanki bir döngü içerisindeydim ve çıkamıyordum. O an geri uyuyakaldım ve yine aynı şey. Yine gözlerimi kapatıp üçe kadar saydım yine odamda uyandım ancak oda rüyaymış. En son sabah gerçekten uyandım. Sizce bu rüya nedir? Hayatımda gördüğüm en ilginç rüyaydı. Sanki bilim kurgu filmindeymiş gibi.