Gördüğüm rüyaları çok net bir şekilde hatırlayabiliyorum

624739

Megapat
Makaleler
4
Görmüş olduğum rüyaları her uyandığımda saniyesine kadar hatırlayabiliyorum. İnternette bununla alakalı araştırma yaptım ama hep "rüyaları nasıl hatırlarız" adı altında makaleler ve videolar gördüm. Sizce bu normal bir durum mudur ve yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görmüş olduğum rüyaları her uyandığımda saniyesine kadar hatırlayabiliyorum. İnternette bununla alakalı araştırma yaptım ama hep "rüyaları nasıl hatırlarız" adı altında makaleler ve videolar gördüm. Sizce bu normal bir durum mudur ve yaşayan var mı?

Ben de yaşadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Net görmekle kalmıyorum, uyandıktan sonra rüyadaki senaryoyu devam ettiriyorum.

Bende hemen her gece oluyor bu, üstelik çok önceden gördüğüm rüyaları dahi hatırlayabiliyorum. Ama sebebini, neyden kaynaklandığını bilmiyorum ben de.

Ben ileriki tarihte olabilecek rüyayı bile görebiliyorum.(Fantastik değil normal hayatta olabilecek şeyler) hayatta rüyalarım ve beynim resmen kendini senkronize ediyor çok ilginç.

Net görmekle kalmıyorum, uyandıktan sonra rüyadaki senaryoyu devam ettiriyorum.

Bende hemen her gece oluyor bu, üstelik çok önceden gördüğüm rüyaları dahi hatırlayabiliyorum. Ama sebebini, neden kaynaklandığını bilmiyorum ben de.

Rüyalari yattiğimiz yer soğuk olursa ya da psikolojimiz rahatsizsa yani stresliyse rüya görme ihtimalimiz 100'de 100

Technopat Haberler

Geri
Yukarı