Gördüğünüz en korkunç rüyalar?

Makaleler
21
Daha fazla  
Sizi çok korkutan ve tedirgin eden rüyalar nelerdi? Hatırladıklarınızı anlatırsanız sevinirim. Çok değil bu sabah gördüğüm bir rüyayı anlatayım. Rüyamda odamda abimle otururken birden bizimkiler geliyor ve abimi alıp gidiyorlar apar topar. Ben de onların ardından gitmeye çalıştım fakat yer neredeyse bir 45 derece döndü diyebilirim ve yere düştüm. Sonra bir türlü hemen kalktım ve oturma odasına gittim. Televizyonda NASA bir füzyon roketiydi sanırım füzyonla ilgili bir aracı samanyolunun merkezindeki o ışıyan yani büyük kara deliğin bulunduğu yere yolluyordu ve ondan sonra galaksimizdeki her şey patlıyordu. Yani televizyonda uzayda bir patlama olduğu gözüküyordu. Sonra ailem yine apar topar gidiyorlardı. Sanki ben aslında orada yokmuş gibiydim. Çok garipti. Beni asıl geren ise ilk kez kıyamet gibi bir rüya görmüş olmamdı galiba.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatırladığım kadarıyla,

Technopat'ta sudan sebeplerden ban yemiştim.

Harddisk yanmıştı 12TB dosya boşa gitmişti.

Ispanak yiyordum.

Mantı yiyordum.

Örümcek tarlasına uçan balonlara iniş yapmıştım.

Böyle muhabir gibi bir şeyim helikopterle bi bıçaklanma olayını anlatıyorum helikopterde kameraman da var aynı şekilde sonra bir kadın kucağında da kızı var başka bir seri katil bıçaklamış (seri katil bir kadın) daha sonra ben seri katili görüyorum saklanmış oraya o annenin (kucağında kızı tutan kişi yani kızın annesi) böyle sürüne sürüne yanına gelip bıçaklıyor 5-6 kere kadın da bir ağıt çakıyor işte benim tüyler orada bir ürperiyor var ya pff... Tabii şuan da korkunç değil ama o zaman hem yaşımın küçük olması hem de akşam olmasından dolayı böyle tüylerim diken diken uyuyordum :D

Arkadaşlarımla geceleyin korkunç bir köyün tarlasında gezerken karşımıza 3 tane asker çıkıp "Buraya girmeyin, geri çıkamayacaksınız."dedi. Bizde dinlemeyip girdik, sonra ise Scp-049 (Veba Doktoru) ben hariç herkesi öldürdü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı