Gördüğünüz saçma rüyalar

Çoğu zaman rüyalarımda annemi ve ablamı görüyorum. Beni bıçaklamaya çalışan anneme yumruk atmak istediğimde bunu yapamıyorum.
 
Saçma değil fakat @Mutluww mantıklı bir konu açıyordu.
Bazen rüyalar gerçek olur.
 
Rüyamda sevdiğim kızla ve birkaç arkadaş vardı her yer buzul dünya ölmüş gibi birşeydi sonra cevdet paşa geldi niye cevdet paşa diye biri vardı cevdet paşa ne alaka bilmiyorum ama öyle hissettim sonra öleceğim hissediyorum beni şu dağa götürün dedi sonra biraz ileride uyandım ama mükemmel bir rüyaydı.
 
Bir rüyamda ayak tırnaklarım saniyeler içinde uzuyordu. Her dakika başı elimde normal makasla uzayan tırnaklarımı kesiyordum. Durduramıyordum ayak tırnaklarımı. Metrelerce uzamasını bekleyip kesiyordum. Başka bir tanesinde onaltılık notalar mini etek giymişti ve Malibu'da delicesine dans ediyorlardı. En kötülerinden bir tanesi de şu ki: oyuncak ayımla sevişiyordum. Çok saçma rüyalar görebiliyorum. 🙄
 
Rüyasında dişleri kırılan oldu mu hiç? Aileme bunu anlattığımda “Demek ki yakınımızdan birisi ölecek. Ne kadar çok acırsa o kadar yakın birisi olur.” dediler. Böyle saçmalıklara inanmıyorum tabii ki. Fakat o acıyı gerçekten hissediyorsun.
 
Recep Baltaş, Donanım Haber hesabıma girmişti ve oradaki mesajlarımı okuyup benimle dalga geçmişti. İlginç ama gerçek bir rüya.
 
Bir PC toplamışım rüyamda.
O rüyamda gördüğüm PC'nin sistemi:
192 veya 128 GB DDR4 RAM
3.6 veya 4.0 GHz 18 veya 32 çekirdek CPU
18 TB HDD, 8 TB SSD
x64 Win7 Ultimate ve x64 Win10 Pro
Her şeyi açan bir ekran kartı
Işıksız kasa (önü gri, kalanı siyah)
Işıksız mouse (siyah)
Işıksız klavye (siyah)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı